Hotel Pami, Cluj Napoca

Cluj Napoca; Strada Calea Manastur Nr. 39

DescriereFacilitati
Descriere
Hotel Pami din Cluj Napoca ofera in acelas timp eleganta si confort care satisface orice gust firav al oaspetilor. Facilitatiile acestuia au fost alege su mare atentie si cu gust pentru a satisface si a da un confort uimitor oaspetilor. Daca sunteti iubitori de shopping Hotelul este in imprejurimea Polus Center la doar 5 minute de mers pe jos. Parcarea din anexa hotelului dispune de un nuamr de 30 de locuri de parcare cu supraveghere video.
Hotelul Pami din Cluj Napoca pune la dispozitie 36 de camere de cazare, diferentiate in 8 camere single, 4 apartamente si 15 camere duble precum si 9 camere matrimoniale. Fiecare camera dispune de o gama larga de facilitati cum ar fi: baie proprie, televizor, jacuzzi, minibar, uscator de par, internet, incalzre centrala, wi-fi, telefon, aer conditionat. Restaurantul Pami dispune de 150-200 de locuri, Sala de conferinta are o capacitate de 150 de locuri. Dintre facilitatiile acestuia se enumera si liftul, parcare, rent a car, wi-fi, room, service, personal loundry, seif si multe altele.
Aici este locul potrivit pentru a petrece un sejur sau a organiza o intalnire de afaeri sau chiar o intalnire personala.
Facilitati

Amplasarea unitatii

  • Gara in apropiere - 2000 metrii
  • Centru in apropiere - 500 metrii
Solicita rezervare

Spune-ti opinia!

Campurile semnalate cu * sunt obligatorii.