Pensiunea Crama Haiducilor, Cluj Napoca

Cluj Napoca; Strada Cometei Nr. 12-14

Descriere
Descriere
Pensiunea Crama Haiducilor din Cluj Napoca este locul potrivit pentru a petrece o vacanta sau un sejur traditional cu toate facilitatiile necesare unei sederi perfecte. Pensiunea este clasificata la 4 stele si dispune de un apartament cu 3 camere matrimoniale, un junior suite de 3 paturi matrimoniale si 2 single, 2 junior suite de 2 paturi matrimoniale si un pat single si 2 camere duble matrimoniale.
Fiecare camrera dispune de urmatoarele servicii: minibar, fotolii, paturi matrimoniale, duble si single, mobilier masiv din lemn, televizor LCD, aer conditionat, uscator de par, telefon, jacuzzi, bai ultraelegante si multe altele.
Camerele sunt luminoase si ofera confortul de care te bucuri pentru a petrece cat mai mult timp impreuna cu familia sau prietenii apropiati. Serviciile sunt de inalta calitate si ofera confortul, luxul si relexarea ideala.
In apropierea Pensiunii se afla Restaurantul Mazda si Ford , Centru Comercial Sigma Center si Hotel Granata.
Pensiunea este deschisa in fiecare zilnic.
De asemenea Restaurant Crama Haiducilor **** organizeaza nunti, botezuri, cununii, aniversari, petreceri corporate, banchete, etc… in locatiile urmatoare:

- Restaurant cu o capacitate de 30 de locuri
- Crama Rustica cu o capacitate de 60 de locuri
- Sala de evenimente cu o capacitate de 120 de locuri
Solicita rezervare

Spune-ti opinia!

Campurile semnalate cu * sunt obligatorii.