Bazinul descoperit Politehnica

Cluj Napoca

Prezentare

Bazinul de inot care apartine Universitatii Tehnice din Cluj Napoca este situat in apropiere de Parcul Babes sau Parcul Iuliu Hatieganu la adresa Strada Splaiul Independentei. Bazinul este cunoscut de catre localnici sub numele de Bazinul Olimpic si face parte din Complexul de Natatie Politehnica, fiind administrat de catre personalul UTCN Cluj.

Bazinul descoperit are dimensiunile unui bazin olimpic si anume 50 x 25 metri si 10 culoare care sunt dotate cu cate un block-start. Acesta este functional numai pe durata verii, astfel incat sportivii de performanta care se antreneaza in acest bazin isi reiau activitatea in bazinul acoperit din incinta aceleasi cladiri. Complexul de Natatie Politehnica organizeaza cursuri, atat pe perioada verii cat si in restul anului, de inot si polo, insa si accesul publicului este permis contra-cost, pe toata durata anului.

Apa din bazinul descoperit Politehnica din Cluj are o temperatura cuprinsa intre 26 si 28 grade Celsius si o temperatura a mediului ambient care variaza intre 28 si 30 de grade Celsius. Apa este tratata chimic si controlata din punct de vedere microbiologic, pentru a impiedica transmiterea bacteriilor prin apa si pentru a indeplini conditiile de igiena necesare intr-un astfel de mediu.

Bazinul este dotat cu o instalatie automata de tratare care se ridica la standarde ultramoderne. Programul de acces la bazinul descoperit este de. Persoanele care doresc sa achite valoarea unui abonament lunar vor trebui sa consulte listele de preturi de pe pagina de web a complexului de natatie sau pe cele existente in incinta complexului.

Adresa

Splaiul Independenţei, Cluj-Napoca

Preturi

Adulți 17 lei

Copii, elevi, studenți externi 12 lei

Studenți U.T.C.-N. 9 lei

 

Orar

Luni - Vineri intre orele 6:00 si 20:00, iar sambata si duminica intre orele 7:00 si 20:00

Contact

Telefon:0264 401 200

Localizare pe harta

Spune-ti opinia!

Campurile semnalate cu * sunt obligatorii.