Patinoarul Manastur Billa

Cluj Napoca

Prezentare

Patinoarul din Manastur, un cartier al orasului Cluj Napoca, este situat in fata supermarketului Billa, care este amplasat pe Calea Manastur. Acesta a fost infiintat in anul 2010 pentru a oferi cartierului un spatiu pentru patinaj in sezonul rece. Cu o suprafata de 600 de metri patrati, el are un cadru de lemn si este detinut de catre Kosta Gartner. Obiectivul este important pentru divertismentul clujenilor, in special a celor care locuiesc in cartierul Manastur. Clujul dispune de patinoare in cartierul Grigorescu, in incinta parcarii hipermarketului Cora, in cartierul Gheorgheni, langa Iulius Mall, in centrul orasului, in Piata Unirii.

Spre deosebire de restul patinoarelor din Cluj Napoca, acesta este unul accesibil ca si pret, iar amplasarea lui este foarte practica, avand in vedere faptul ca acopera in timpul iernii o suprafata din parcarea supermarketului Billa. In timpul verii, parcarea este utilizata exclusiv in scopul parcarii autovehiculelor, insa pe timpul iernii patinoarul devine una dintre atractiile de baza ale cartierului. Locatia atrage un numar foarte mare de locuitori, datorita imbinarii activitatilor de rutina, precum realizarea cumparaturilor saptamanale si distractia atat in randul adultilor cat si in randul copiilor.

Avantajul proprietarilor patinoarelor din Cluj este faptul ca autorizatiile din partea primariilor nu sunt necesare. Singura conditie pentru a putea infiinta un patinoar functional este oferirea unei declaratii pe proprie raspundere referitoare la calitatea serviciilor care infiinta un patinoar functional este oferirea unei declaratii pe proprie raspundere referitoare la calitatea serviciilor.

Adresa

Calea Flore┼čti, Nr. 56

Preturi

Tarifele patinoarului sunt clasice, astfel incat persoanele adulte trebuie sa achite o suma de 10 RON, iar copiii o suma de 5 RON.

Orar

Patinoarul este deschis zilnic intre orele 12 si 22.

Localizare pe harta

Spune-ti opinia!

Campurile semnalate cu * sunt obligatorii.