Strandul Clujana

Cluj Napoca

Prezentare

Exceptand faptul ca orasul Cluj Napoca ofera activitati de culturalizare, divertismentul si facilitatile pentru petrecerea timpului liber sunt, de asemenea, atractii ale orasului. Strandul Clujana reprezinta una dintre facilitatile oferite de stat. Acesta este un strand cu vechime in oras si a fost renovat in anul 2013, pentru a oferi cetatenilor si turistilor un spatiu cat mai confortabil si mai igienic pentru petrecerea timpului liber. In incinta strandului pot fi gasite doua bazine, destinate copiilor si adultilor, iar terasele, barurile si spatiile pentru plaja nu lipsesc. Strandul este parte din Complexul Sportiv Clujana unde pot fi practicate sporturi precum fotbal sau tenis, dar unde au loc si cursuri de inot, atat pentru copii cat si pentru adulti. Complexul pune la dispozitie un numar mare de locuri de parcare care pot fi ocupate contra cost si sunt destinate vizitatorilor complexului.

Accesul la strandul Clujana se poate face pe jos, cu autobuzul sau cu autoturismul personal. Adresa este Piata 1 Mai, iar intrarea se face pe Str. Tabacarilor din zona fabricii Clujana. Strandul este unul privat, iar accesul publicului are loc numai pe timp de vara, avand in vedere faptul ca bazinele nu sunt acoperite.

Deschiderea oficiala a strandului are loc in fiecare an in jurul datei de 1 iunie, insa deschiderea poate sa fie facuta in functie de temperaturile existente si de stadiul de pregatire al facilitatilor oferite publicului. Strandul a fost construit pentru a oferi clujenilor din aceasta parte a orasului un spatiu pentru petrecerea timpului liber si pentru relaxare, dar si pentru a putea profita de zilele toride de vara in interiorul orasului.

Adresa

Tabacarilor nr 15B, Cluj-Napcoa

Preturi

Adulti: 15 RON.

Copii: 12 RON.

Orar

Luni - Duminica: 8-20

Contact

Telefon:0727 306 751

Localizare pe harta

Spune-ti opinia!

Campurile semnalate cu * sunt obligatorii.