Strandul Sun

Cluj Napoca

Prezentare

Strandul Sun din Cluj Napoca este localizat intre cartierele Manastur si Grigorescu din Cluj Napoca, pe strada 1 Decembrie 1918 si este administrat de Regia Autonoma a Domeniului Public. Strandul municipal Sun face parte din Complexul Sportiv Sun si dispune de 3 bazine exterioare care sunt impartite pe categorii de varsta si anume bazinul de dimensiuni foarte mici este destinat copiilor, iar bazinul intermediar si cel de dimensiuni mari sunt destinate adolescentilor si adultilor.

Apa din bazinele strandului Sun are o temperatura care variaza intre 24 si 29 de grade Celsius, iar personalul strandului pune la dispozitia clientilor sezlonguri, un restaurant si un bar. Strandul este primitor, dispune de spatii verzi si de topogane care pot fi accesate de catre public in scop de divertisment. De asemenea, strandul este dotat cu o zona pentru copii, iar protectia impotriva soarelui este asigurata de zonele cu umbrele special concepute din papura.

Strandul Sun are in dotare si un magazin de unde clientii pot achizitiona produse de baie, costume, umbrele sau jucarii. Apa din interiorul bazinelor este tratata chimic, iar actiunile de dezinfectie au loc in fiecare an inainte de deschiderea oficiala a sezonului, pentru protejarea publicului.

Adresa

Str. 1 Decembrie 1918, Cluj – Napoca.

Preturi

Adulţi:10 RON
Copii: 5 RON.

Orar

Luni - Duminica 09:00 – 19:00

Inchirierea sezlongului va costa 5 lei, fiind necesara si o garantie de 5 lei.

Localizare pe harta

Spune-ti opinia!

Campurile semnalate cu * sunt obligatorii.