Pensiunea Rustic House, Coada Lacului Lesu

Coada Lacului Lesu;

DescriereFacilitati
Descriere
Pensiunea Rustic House din Coada Lacului Lesu, judetul Bihor, dispune de un complex format din 2 cabane. Acestea fiin situate in Muntii Apuseni, atmosfera inconjuratoare iti invaluie sufletul inca de la primi pasi facuti pe aceste meleaguri, aerul curat iti da prospetime si un stop de relaxare, precum si liniste.
Prima Cabana este formata din bucatarie complet utilata si modern aranjata, cu toate dotariile necesare pentru a te putea delecta cu specialitatii culinare, sufragerie, 3 camere de cazare printre care 2 camere avand 2 paturi duble si ocamera cu pat dublu, 2 bai, televizor, semineu, terasa acoperita si multe alte facilitatii care ofera turistilor confortul de care au nevoi pentru a se simti in largul lor.
A doua Cabana este alcatuita din o bucatarie cu toate dotariile necesare, modern utilata, o sufragerie, 6 camere de cazare printre care 2 camere cu pat matrimonial, 2 camere triple, o camera de 4 persoane, si o camera tot de 4 persoane doar cu grup sanitar propriu, 2 terase, televizor si alte accesorii necesare unei sederi confortabile si linistite la munte. Fiecare camera este dotata cu, incalzire centrala, baie proprie, baie pe hol, televizor si unele camere dispun si de balcon.
Pensiunea Rustic House dispune si de un apartament format din o camera de doua persoane , si cu pat matrimonial, o camera cu 2 paturi de o persoana si toate facilitatiile pentru a te simti bine in vacanta pe care ti-o petreci alaturi de cei dragi.
Facilitati

Amplasarea unitatii

  • Centru in apropiere - 2500 metrii
  • Lac in apropiere - 4000 metrii - Lacul Lesu
Solicita rezervare

Spune-ti opinia!

Campurile semnalate cu * sunt obligatorii.