Hotel Royal, Constanta

Constanta; Bulevardul Mamaia Nr. 191

DescriereFacilitati
Descriere
Hotelul Royal din Constanta dispune de 5 apartamente, 5 camere extralarge, 25 camere duble, 15 camere cu doua paturi, toate acestea sunt dotate cu aer conditionat, cablu TV, linie telefonica, minibar, grup sanitar modern utilat. Fiecare camera, desi are personalitatea sa, este dotata cu mobilier comod, functional si elegant. Intregul complex surprinde prin modalitatea de abordare, solutiile practice si integrarea rafinamentului regal in contextul modern. Hotelul ofera turistului liniste si deconectare, discretie si servicii de cea mai buna calitate. Un serviciu atent, complet si elegant va este asigurat de catre personal de inalta pregatire profesionala. Posibilitatea transmisiei sau receptiei faxurilor, conexiunea internet wireless gratuita, ofera cel mai inalt standard din reteaua hoteliera in domeniul comunicatiilor sau schimbului de date.
Barul, restaurantul, sala fitness precum si sauna intregesc atmosfera din cadrul hotelului. Barul ofera o atmosfera intima si rafinata propice oricaror intalniri. Restaurantul, modern si elegant, va pune la dispozitie o gama larga de specialitati gastronomice, room service prompt oferit de un personal de inalta pregatire profesionala. Sauna si sala fitness va sunt la dispozitie la orice ora din zi si noapte pentru a va face sederea cat mai placuta.
Dacă doriţi să organizaţi un eveniment sau o reuniune, sala de conferinţe este la dispoziţia dumneavoastră. Aceasta este dotată cu facilităţile necesare de ultimă oră şi are o capacitate de 80 locuri.
Facilitati

Amplasarea unitatii

  • Plaja in apropiere - 200 metrii
  • Gara in apropiere - 1000 metrii
  • Centru in apropiere - 500 metrii
Solicita rezervare

Spune-ti opinia!

Campurile semnalate cu * sunt obligatorii.