Hotel Plutitor Splendid, Crisan

Crisan; Strada Dunarea Veche , Crisan

DescriereFacilitati
Descriere
Va doriti cazare la un hotel in Delta? Hotel Plutitor Splendid este cea mai inspirata alegere!

Turistii care apeleaza cel mai des la turismul in Delta Dunarii sunt cei interesati sa cunoasca viata pe apa, sa se detaseze de aglomeratia orasului, spre a se bucura de frumusetile Deltei Dunarii, care este in proportie de 75% apa. De aceea, un hotel plutitor este cea mai inspirata alegere pentru o vacanta relaxanta.

Avantajele unei vacante pe hotel plutitor Splendid:
- fata de un hotel obisnuit, in delta, un hotel plutitor va ofera o reala apropiere de natura, privelistea spectaculoasa din Delta Dunarii chiar la fereastra camerei dumneavoastra.
- hotel plutitor Splendid va ofera confortul unei vacante de 5 stele, dar si bucuria unei aventuri in mijlocul salbaticiei apelor: sunetul discret al valurilor si senzatia de plutire va vor face somnul mult mai odihnitor.
- cazarea in Delta pe un hotel plutitor este ecologica: suprafata de uscat este mai putin de un sfert din Delta Dunarii, iar un hotel plutitor, spre deosebire de un hotel obisnuit in Delta, nu lasa urme pe sol. Astfel, grindurile si insulele vor ramane in continuare un habitat ideal pentru varietatea de plante, pasari si animale ce alcatuiesc biodiversitatea in Delta.
- de la bordul unui hotel plutitor, puteti face excursii in Delta mult mai usor. Hotel plutitor Splendid va pune la dispozitie ambarcatiuni pentru excursii pe canale greu accesibile si lacuri, excursii de pescuit in delta, sau pur si simplu scurte plimbari cu barca.
Hotel plutitor Splendid va ofera:
- cazare in Delta chiar pe oglinda apei, in camere cu un confort de 5 stele, in conditii de siguranta maxima, hotelul fiind dotat cu automatizari si senzori pentru prevenirea imediata a oricarei defectiuni ce ar aparea, conforme cu toate normele si exigentele Uniunii Europene in vigoare, astfel incat turistii sa beneficieze de cel mai ridicat grad de confort si de maxima siguranta.

Acest hotel este dispus pe trei punti unde turistii vor beneficia de tot confortul si modernul in mijlocul salbaticiei.

Nivelul 1 dispune de:
– 12 camere duble cu pat matrimonial, ideale pentru familiile cu copii, bine izolate fonic si termic pentru a oferi intimitate si confort turistilor, mobilate cu un design unic deosebit, dotate cu instalatie de aer conditionat si incalzire, seif, televizor LCD, minibar cu frigider, plase impotriva tantarilor, baie proprie in care gasiti cabina de dus cu hidromasaj si sauna, lavoar, wc.

• Nivelul 2 dispune de:
– 3 camere duble cu pat matrimonal, dintre care 2 sunt cu iesire pe terasa;
– bucatarie de 42 m² complet utilata si mobilata cu aparatura profesionala de ultima generatie;
– barul
– restaurantul elegant de 120 m² dotat cu televiziune prin satelit, sistem home cinema, DVD, calculator cu acces la internet, video proiector, ecran si scaun de masaj, sala fiind pretabila organizarii de evenimente, sesiuni de team-building, conferinte. Restaurantul are ferestre generoase, pentru a admira privelistea de vis chiar si in timpul mesei.
– doua terase pentru observatie si relaxare;

• Nivelul 3 dispune de:
– terasa de 270 m² , aici se pot organiza petreceri in aer liber, discoteci, concursuri karaoke, aceasta fiind dotata cu lumini si sunet.
– sezlonguri si umbrelute, spatiu ideal destinat pentru plaja si cure de odihna, intr-un loc ferit de de stres si poluare, leagane, Jacuzzi.

De asemenea, pentru deservirea acestui hotel detinem o intreaga flota de ambarcatiuni pentru a satisfice toate dorintele si necesitatile turistilor nostrii.
Sunt disponibile diverse activităţi, cum ar fi pescuit, plimbari. Proprietatea oferă servicii de transfer de la/la Tulcea sau Murighiol, la cerere şi la un cost suplimentar.
Aici este locul ideal de relaxare, fie prin activitati sportive, fie bucurandu-va de peisagistica Deltei Dunarii.
Va asteptam cu drag !
Facilitati

Amplasarea unitatii

  • Gara in apropiere - 3500 metrii
  • Centru in apropiere - 4000 metrii
Solicita rezervare

Spune-ti opinia!

Campurile semnalate cu * sunt obligatorii.