Pensiunea La Ivan, Doda Pilii

Doda Pilii; Strada Principala Nr. 24b

DescriereFacilitati
Descriere
Cazare in Doda Pilii, intr-un colt de rai. Locul ideal pentru a-ti recreea mintea si trupul.
Un mic colt de rai, departe de zgomotul si stresul cotidian, Pensiunea La Ivan ofera iubitorilor naturii si ai muntelui momente deosebite pentru relaxare si petrecere a unor clipe de neuitat.
Poate fi punctul de plecare pentru expeditii pe traseele turistice montane din zona sau la pescuit de-a lungul Somesului Cald si a Lacului Belis-Fantanele. Locatia este un linistita, retrasa, nefiind alte untitati de cazare in preajma. Pensiunea este la iesirea dinspre Smida, langa podul de peste Somesul Cald.
Pensiunea dispune de patru dormitoare (cu pat matrimonial), deservite fiecare de baie proprie, o camera dubla twin deservita de o baie la parter, un living mare fiind si loc pentru servit masa, o bucatarie mobilata si utilata (frigider, aragaz cu cuptor, filtru pentru cafea si pentru ceai, cuptor cu microunde, oale si cratite de le 1litru pana la 10litri, tacamuri, farfurii, pahare ), o cămară si o terasa generoasa. Avem loc amenajat de joaca pentru copii dotat cu topogane, trambulina, groapa cu nisip, balansoar; foisor cu gratar amenajat pe malul Somesului Cald si internet wireless. Deasemenea va punem la dispozitie ceaun de 10 si 25 de litri, disc si gratar portabil. La cerere se pot pregati mancaruri specifice zonei.
Pensiunea nu se inchiriaza grupurilor de tineri, studenti si adolescenti. Se inchiriaza grupurilor de maxim 10 persoana adulte, plus copii. Pentru confortul dumneavoastra, in pensiune nu se fumeaza.
Accesul la pensiune se face pe urmatoarele rute: Huedin-Calata-Rachitele-Doda Pilii-Smida. Belis-Balcesti-Dealul-Botii-Rachitele-Doda Pilii-Smida. Albac-Horea-Matisesti-Poiana-Horea-Giurcuta-Smida. Garda de Sus-Ghetarul Scarisoara-Calineasa-Ic-Ponor-Doda Pilii-Smida. Beius-Sudrigiu-Pietroasa-Padis-Ic-Ponor-Doda Pilii-Smida.
Puncte de interes care se pot vizita (areal restrans si extins): Biserica fortificata de la Valeni, Bradul lui Horea din padurea Scoruset, Cascada de la Rachitele, Cetatile Radesei, Cheile Galbenei si Izbucul Galbenei, Cheile Somesului Cald, Lacul Belis-Fantanele, Statiunea Belis-Fantanele, Parcul National Muntii Apuseni, Pestera Alunu, Pestera Ghetarul Scarisoara, Pestera Humpleului, Pestera Piatra Ponorului, Pestera Ursilor, Pestera Zmeilor, Poiana Florilor, Rezervatia naturala Cetatile Ponorului, Valea Iadului si Stana de Vale, Zonele din jurul lacului Fantanele.
Pensiunea fiind situata pe cursul Somesului Cald si la 2 km de coada lacului Belis-Fantanele puteti profita de un pescuit de neuitat la pastrav, lipan si clean. Va asteptam cu drag!
Facilitati

Amplasarea unitatii

  • Gara in apropiere - 45000 metrii
  • Centru in apropiere - 700 metrii
  • Lac in apropiere - 3000 metrii - Coada Lacului Belis- Fantanele
Solicita rezervare

Spune-ti opinia!

Campurile semnalate cu * sunt obligatorii.