Pensiunea Casa Muntelui, Fundata

Fundata; Strada Principala Nr. 45

Descriere
Descriere
Pensiunea Casa Muntelui este situata in localitatea Fundata, pe culoarul Rucar-Bran, situandu-se la o distanta de 14 km de castelul Bran si la 40 km de Brasov. La 20 de minute de pensiune se afla Cheile Gradistei. Zona in care se afla pensiunea ofera un peisaj rustic si incantator.

Mancarurile traditionale, pline de savoare, le stau la dispozitie turistilor care vin aici sa-si petreaca vacantele.Casa Muntelui este locul unde te poti lasa rasfatat, te poti bucura de natura si poti sa te distrezi in voie cu cei dragi.

Pasionatii de munte au posibilitatea sa escaladeze varfurile cutezatoare ale Masivului Bucegi. Camerele pensiunii sunt spatioase (de 20 mp), mobilate cu mobilier din lemn masiv natur frumos lucrat care confera o atmosfera calda si primitoare. Fiecare camera are TV si baie proprie, dotata cu cabina de dus, foehn, prosoape si cosmetice hoteliere. Pensiunea pune la dispozitia oaspetilor sai un restaurant pentru toate gusturile, o sala de conferinte cu o capacitate de aproximativ 40 persoane( dotata cu flipchart, proiector, internet), crama, o sala de fitness, sauna, spatiu de joaca pentru copii.

In toata locatia este acces WIFI gratuit.
Solicita rezervare

Spune-ti opinia!

Campurile semnalate cu * sunt obligatorii.