Complex turistic Cheile Cibinului, Gura Raului

Gura Raului; Strada Raul Mic Nr. 1187

DescriereFacilitati
Descriere
Complexul turistic Cheile Cibinului din Gura Raului, doreste sa tina o sesiune de team-building, fie ca va doriti cateva zile de relaxare cu familia sau alaturi de prieteni, complexul turistic Cheile Cibinului dispune de 5 corpuri de cazare, parcare, sala de conferinte, restaurant cu terasa acoperita si terasa in aer liber, loc pentru foc de tabara.

Complexului turistic Cheile Cibinului si in imprejurimi puteti beneficia de o gama variata de servicii si agrement pentru orice varsta: rummy, sah, table, tenis de masa, karaoke, calarie, plimbari cu ponei pentru copii, plimbari cu trasura si sanie trase de cai, in functie de sezon, teren de joaca pentru copii, plimbari cu mountain bikes, excursii off-road cu masini de teren pe trasee montane, drumetii si multe altele.

Complexul turistic Cheile Cibinului are o capacitate maxima de cazare de 52 de locuri distribuite in 5 corpuri de cazare. Camere dotate cu incalzire centrala, bai proprii, televizor si cablu. Doua din cele 5 cabane: Ana si Kara au in dotare si living cu semineu, baie, televizor si cablu, deci sunt potrivite pentru grupuri mai mari, de pana la 20 de persoane.
Facilitati

Amplasarea unitatii

  • Partie ski in apropiere - 4000 metrii
  • Gara in apropiere - 25000 metrii
  • Centru in apropiere - 4000 metrii
  • Lac in apropiere - 4000 metrii - Barajul Gura Raului
Solicita rezervare

Spune-ti opinia!

Campurile semnalate cu * sunt obligatorii.