Apartament Palace Residence, Iasi

Iasi; Strada Zimbrului Nr. 15

DescriereFacilitati
Descriere
Apartament de lux situat într-un bloc nou din centrul oraşului. Cu siguranţă veţi fi impresionaţi de localizarea şi dotările apartamentului precum şi de curăţenia ireproşabilă!

Palace Residence din oraşul Iaşi este situat în imediata apropiere a centrului comercial Palas Mall, la etajul 2 al unui bloc cu lift. În apropiere se gaseşte un restaurant şi o farmacie. Palatul Culturii face parte din priveliştea apartamentului, Trezoreria municipiului Iaşi se află la 500 m, Catedrala Mitropolitană se află la distanţa de 800 m, aeroportul şi gara la 5, respectiv 3 km.
Având o suprafaţă de 30 m.p. , apartamentul poate găzdui comod 2 adulţi şi 1 copil în patul king size(20Ox180cm).

Apartamentul este asigurat cu uşă securizată, interfon, centrală termică proprie şi detector de gaz. LCD TV ,internetul WI- FI de mare viteză şi televiziunea prin cablu sunt disponibile. Bucătăria este complet mobilată şi utilată(frigider, plită, hotă, cuptor cu microunde etc.), puteţi astfel găti şi prepara mesele. Evenimentele sunt permise.

Prosoape şi lenjerii curate vor fi furnizate la sosire. La cererea clientului se asigură curaţenia în apartament iar schimbarea lenjeriei şi a prosoapelor se face ori de câte ori este nevoie. Parcare gratuită este disponibilă.
Facilitati

Amplasarea unitatii

  • Aeroport in apropiere - 5000 metrii
  • Gara in apropiere - 3000 metrii
  • Centru in apropiere - 1000 metrii
Solicita rezervare

Spune-ti opinia!

Campurile semnalate cu * sunt obligatorii.