Pensiunea Nada Apelor, Maliuc

Maliuc; Strada Maliuc

DescriereFacilitati
Descriere
Ne gasiti f.usor, suntem langa satul Maliuc, la doar 50 de minute cu barca rapida din Tulcea.

Intr-un cadru mirific, Pensiunea Insula Nada Apelor ofera 34 de locuri de cazare repartizate in 15 camere, 11 cu pat matrimonial sau twin si 4 triple . Toate spatiile de cazare dispun de confort omologat , 3 margarete. Fiecare camera are baie proprie, aer conditionat, TV cablu si terasa acoperita, protejata impotriva insectelor, mobilate si dotate cu frigider si televizor.
Pensiunea dispune de restaurant cu bar si terasa, piscina pentru adulţi şi copii, jacuzzi, loc de joaca pentru copii şi debarcaderul pentru lacul interior cu hidrobiciclete, caiace şi bărci cu rame.
Mai mult de jumatate din suprafata locatiei este luciu de apa cu adincimea 2,5 – 4 m, apa care este populata cu toate speciile de peşti caracteristice Deltei şi vegetaţia corespunzătoare: salcii, salcami, nuferi, brădiş, papură, stuf, stânjenei galbeni etc.
Am amenajat special pentru dvs. estacade pentru pescuit la malul apei, în dreptul fiecărui vile de unde puteţi prinde somn, crap, ştiucă, şalău, avat, caras, plătică, roşioară, biban, babuşcă, lin, funcţie de sezon si de ... noroc. Puteti sta pe terasa dumneavoastra la o bere si sa va urmariti undita pentru a nu fi luata de o stiuca sau un salau naravas.
O multitudine de locuri de pescuit va stau la dispozitie atat in incinta pensiunii cat si in zonele inconjuratoare.
In numai 15-20 min, cu barcile noastre, ajungeti in inima Deltei pe canalele Sontea, Olguta, Ocolitor, Centura, Razboinita, Papadia si pe lacurile Fortuna, Baclanesti, Rotund, Ciobanica, unde poti vedea coloniile de pelicani, lebede, gaste si rate salbatice in mediul lor natural si admira peisaje de o frumusete rara.
Personalul pensiunii va asteapta si este gata sa raspunda oricarei solicitari.
Vă garantăm că după câteva zile petrecute la noi veţi pleca cu „bateriile” reîncărcate şi cu dorinţa de a reveni.
Acces: vasul de pasageri Tulcea-Sulina, din partea pensiunii cu salupe rapide
Facilitati

Amplasarea unitatii

  • Plaja in apropiere - 10 kilometrii
  • Aeroport in apropiere - 8000 metrii
  • Gara in apropiere - 16000 metrii
  • Centru in apropiere - 500 metrii
Solicita rezervare

Spune-ti opinia!

Campurile semnalate cu * sunt obligatorii.