Hotel Mistral Resort, Moeciu

Moeciu; Strada Valea Bangaleasa Nr. 194 G

DescriereFacilitati
Descriere
Oaspetii sunt asteptati cu oferte de cazare si agrement intr-o zona superba la 1130 m altitudine, o locatie ideala pentru veri racoroase si ierni pline de zapada, pentru o sedere confortabila si relaxanta.Inconjurat de Muntii Bucegi pe de-o parte si de Muntii Piatra Craiului pe de alta parte, hotelul ofera un peisaj incantator spre Rezervatia Naturala Bucegi. Aerul curat, natura, drumetiile, vin in completarea atmosferei de liniste si relaxare. Complexul dispune de cel mai mare centru de conferinte din zona, alcatuit din 3 sali (Mistral, Vip si Sky), cu o capacitate de 200 persoane, fiind locatia ideala pentru petrecerile in cadrul companiei, pentru organizareade seminarii, teambuilding-uri, conferinte cat si pentru organizarea de petreceri si evenimente private.

Restaurantul MISTRAL isi asteapta oaspetii cu preparate traditionale delicioase, atent selectate, astfel incat pranzul si cina pentru oricine sa fie o experienta de neuitat.
Se organizeaza la cerere seri cu specific, protap, petreceri tematice, foc de tabara cu muzica folk.
Se poate servi o cafea sau un cocktail in Lobby Bar, un spatiu generos pentru relaxare, intalniri, sau coffee break .
Disco Club Heaven – un spatiu pentru noptile de distractie in compania unui DJ bun si a unui cocktail savuros! Se pot organiza seri de dans, karaoke, seri tematice.
Facilitati

Amplasarea unitatii

  • Centru in apropiere - 4000 metrii
Solicita rezervare

Spune-ti opinia!

Campurile semnalate cu * sunt obligatorii.