Hotel The Garden Resort, Moeciu

Moeciu; Strada Drumul Carului Nr. 56G

Descriere
Descriere
Hotelul The Garden Resort este situat in pasul Rucar-Bran,pe un platou cu vedere bilaterala spre crestele semete ale Muntilor Piatra Craiului si ale Muntilor Bucegi.Peisajul se ofera in toata splendoarea sa ,locatia avand drept vecina doar natura.Pe langa privelistea oferita,locatia noastra are avantajul faptului ca nu este departe de sosea(250m)si este situata la cateva minute de mers cu masina fata de principalele puncte turistice din zona: Castelul Bran,Cetatea Rasnov,Pestera Dambovicioara,Pestera Pestera,Pestera Valea Cetatii,Schitul Bran-Simon, Parcul National Bucegi si Parcul National Piatra Craiului.
The Garden Resort este in primul rand casa ta depart5e de casa,casa ta de la munte.De cum pasesti in receptia acestui hotel boutique te intampina o atmosfera relaxanta care te imbie sa descoperi totul pas cu pas.Trilul papagalilor care te saluta bucurosi incearca sa te pregateasca pentru stilul exotic in care este amenajata urmatoarea incapere in care pasesti,si anume cafeneaua.Aceasta incapere intima este special amenajata pentru a oferii clipe de relaxare si conversatie,bucurandu-te de un espresso dimineata sau de o bautura dupa masa.Designul acestei camere speciale este concurat doar de frumusetea Muntilor Bucegi ce se arata in toata deplinatatea prin ferestrele generoase.
Daca cafeneaua ne incanta cu privelistrea oferita de Bucegi,restaurantul o concureaza cu semetia Pietrei Craiului.Sub aceasta vraja se pot servi preparate traditionale si internationale in functie de preferintele fiecarui oaspete.Un personal tanar si atent incearca discret sa vina in intampinarea dorintelor culinare ale clientilor.
Cele 14 camere de care dispune locatia sunt amenajate in stil romantic si dispun pe langa tot confortul necesar si de minunata priveliste oferita ochilor fara oprelisti.Totul este pregatit sa ofere clipe de odihna si relaxare la o altitudine de 1035 m,in natura si totusi beneficiind de confort maxim.
Sauna ofera deasemeni clipe de relaxare,si de aici putand fi admirat peisajul oferit de Piatra Craiului.Masajul profesional nu poate decat sa intregeasca aceasta atmosfera in care cei ce au pasit treptele locatiei se destind si se incarca pozitiv.
Daca oaspetii nu au venit pentru a se relaxa ci pentru a se perfectiona din punct de vedere profesional, hotelul dispune de o sala de conferinta dotata cu tot echipamentul.
In perioada calduroasa a anului se poate iesi pe o terasa unde se aude susurul creat de un izvor ce se prelinge incetisor intr-un iaz ce este inconjurat de numeroase plante cu aspect luxuriant si de foisoare unde se poate servi masa.
Conceput pentru a avea toate ingredientele necesare pentru a crea turistului senzatia de bine pe care nu o poti avea decat acasa,Hotelul The Garden Resort va asteapta.
Solicita rezervare

Spune-ti opinia!

Campurile semnalate cu * sunt obligatorii.