Palatul Stirbei din Buftea

Mogosoaia

Prezentare

Adaptat pentru a raspunde cu generozitate asteptarilor invitatilor sai, Domeniul Stirbey ofera un plus de confort, prin crearea a cinci spatii ample, destinate evenimentelor private sau corporatiste, orchestrate in conditii de siguranta, discretie si bun gust, cu optiuni diversificate si tehnologie de ultima generatie.

Servicii puse la dispozitia oaspetilor: Spatii pentru organizarea evenimentelor private sau corporatiste, consultanta in conceperea evenimentelor, transport, securitate, catering, scenotehnica, instalatii de lumini, instalatii audio-video, impresariere artistica si multe altele, toate la preturi confortabile. Toate ofertele de evenimente sunt personalizate si vin in intampinarea dorintelor clientilor nostri.

Toate cele cinci locatii, permit functionarea unor instalatii de iluminat profesionale, instalatii audio-video si ring de dans modular, instalatii profesionale de iluminat fara conditionari de pozitionare fixa, instalatii audio-video cu un grad inalt de tehnicitate, 400 de locuri de parcare.

Palatul dispune de 3 saloane comunicante care totalizeaza 80 de locuri si acces catre terasa descoperita, ce are o capacitate de 120 de locuri.

Pereti - cortina care permit deschiderea aproape completa si accesul in mijlocul naturii. Capacitate maxima: 400 de persoane. Lobby, garderoba, toalete, terasa pentru primire.

Doua saloane de protocol si terasa in aer liber pentru extinderea spatiului de desfasurare a evenimentelor.

Capacitate maxima: 500 de persoane. Posibilitatea de extindere catre terasa descoperita, cu priveliste catre parc.

Biserica este spatiul destinat ceremoniilor religioase, oficiate pentru oaspetii care doresc sa isi organizeze momentele importante din viata la Palatul Stirbey.

 

Adresa

Strada Stirbei-Voda, Nr. 36, Buftea, Ilfov

Orar

Joi - Duminica 12-00

Contact

Telefon: 0730708828

Web: domeniulstirbey.ro

Localizare pe harta

Spune-ti opinia!

Campurile semnalate cu * sunt obligatorii.