Pensiunea Didana House, Moneasa

Moneasa; Prinicipala Nr. 300

DescriereFacilitati
Descriere
Pensiunea Didana din Moneasa va asteapta la poalele muntilor intr-un cadru natural mirific.
Pensiunea dispune de 8 camere duble mobilate modern, dotate cu televizor lcd - cablu, baie cu dus si balcon.
camerele sunt repartizate sase dintre ele la etajul unu si celelalte doua la etajul doi, oferind astfel o priveliste incantatoare a padurii din jur cat si a raului moneasa ce curge cristalin chiar pe sub balcon.
aveti la dispozitie o sala de mese cu o capacitate de 25 - 30 de locuri cat si doua terase generoase una amplasata la parter iar cealalta la etajul doi.Pentru relaxare se poate opta pentru holul receptiei sau livingul generos de la etajul doi.Livingul poate fi organizat cu usurinta ca si sala de conferinte unde se pot desfasura prezentari sau traininguri avand in dotare proiector video, ecran si tv lcd 40.
facilitati cazare: fax, tv in living, internet wireless, rau in curte, se accepta animale, parcare, gradina/curte, piscina, spalatorie, room service, terasa, plata cu cardul, foisor in curte, gratar/barbeque, living, sala de mese, seif la receptie, livada, loc amenajat de joaca, bar, restaurant, sala de conferinte.
facilitati camere: internet in camera, uscator de par, camere cu balcon, incalzire centrala, baie in camera, minibar in camera, telefon in camera, camera cu tv.
.
Facilitati

Amplasarea unitatii

  • Manastire in apropiere - 2200 metrii
  • Strand termal in apropiere - 1500 metrii
  • Partie ski in apropiere - 2000 metrii
  • Centru in apropiere - 2 kilometrii
  • Lac in apropiere - 2500 metrii
Solicita rezervare

Spune-ti opinia!

Campurile semnalate cu * sunt obligatorii.