Complex turistic Nature Inn, Musetesti

Musetesti; Strada Principala

Descriere
Descriere
Pensiunea NATURE GREEN
Aflata la numai 20 km de Targu Jiu pe Drumul Judetean 655, Pensiunea Natura Green a fost data in folosinta in 2013 si va asteapta cu un design modern cu accente rustice in cele 9 camere duble, dispuse pe doua niveluri.
Oaspetii se vor bucura de dotarile Unitatii de Cazare atat la exterior cat si in Interior.La exterior, fiecare camera are terasa proprie asigurata de un pridvor de lemn masiv. Va puteti relaxa pe terasa si admira frumusetea naturii inconjuratoare folosind scaunele si masuta de la fiecare terasa/balcon in parte. Pensiunea dispune de parcare privata, fara plata si un spatiu verde unde va puteti relaxa, plimba, juca divese sporturi.
La interior, fiecare camera dispune de baie privata cu cabina de dus cu geamuri securizate si cadita din piatra naturala. Lavoarul este din travertin si toate elementele si dotarile din bai sunt de cea mai buna calitate.
Odihna si comfortul dumneavoastra in camere este asigurat de mobilierul din lemn de stejar masiv, televizorul LED cu ecran plat, lenjeria alba din bumbac si pardoseala din gresie ceramica ce cea mai buna calitate.
Atmosfera si intimitatea este asigurata prin tocaria din lemn dublu stratificat si geamuri termopan, draperii blackout si o vopsea catifelata ce innobileaza peretii fiecarei camere.
Tot pentru clienti, unitatea dispune de o chicineta complet mobilata unde puteti pregati o gustare, prepara cafea sau ceai, dar si mentine reci produsele si bauturile proprii.
Incalzirea este asigurata prin centrala pe lemne proprie si panouri solare, camerele, holurile si cele doua spatii de socializare avand sistem de incalzire prin pardoseala.
Pensiunea NATURA
Data in Folosinta in 2008, Pensiunea Natura isi intampina oaspetii cu 6 camere duble si o suita cu doua dormitoare. Fiecare camera are baie proprie cu cabina de dus, incalzire si apa calda curenta.
Pensiunea este amplasata la poalele muntilor Parang, la liziera unei paduri tinere de stejari la 10 m de DJ 655.
Fiecare camera are terasa proprie iar in interior oaspetii dispun de un salon de zi extrem de spatios, mobilat cu canapele din piele, televizor LCD , si semineu din piatra. Pensiunea dispune de o bucatarie spatioasa, complet mobilata si utilata, la care oaspetii au acces pentru pregatirea unor gustari, precum si o sala de mese cu o capacitate de peste 40 persoane.
Podul pensiunii poate fi amenajat pentru gazduirea de sesiuni de lucru sau miniconferinte ( 40 – 50 locuri).
RESTAURANT NATURA
Printr-un design modern cu accente rustice, subliniate de impletirea eleganta a elementelor din lemn de stejar, fier forjat si piatra naturala, Restaurantul Natura, va ofera toate conditiile pentru a petrece evenimente de neuitat.
Aflat in Comuna Musetesti, la numai 20 km de Targu Jiu, pe drumul judetean 655, Restaurantul va ofera un cadru natural unic, fiind amplasat pe malul raului Amaradia la liziera unei paduri de stejar.
Restaurantul dispune de o capacitate de 350 locuri, distribuite pe doua niveluri : parter – 120 locuri si etaj 230 locuri, comunicand intre ele printr-o scara eleganta din lemn masiv si fier forjat.
Bucataria restaurantului este dotata cu mobilier profesional din inox de cea mai buna calitate, echipamente de ultima generatie si personal calificat ce garanteaza siguranta alimentelor, prospetimea si un gust deosebit al preparatelor.
Pentru evenimente, va propunem o serie variata de meniuri, cu preturi ce incep de la 85 lei si aranjamentul localului cu huse din tafta, suporti pentru fructe, lumanari si flori din fier forjat, arcada si stalpisori.Solicita rezervare

Spune-ti opinia!

Campurile semnalate cu * sunt obligatorii.