Camping Holiday GPM, Navodari

Navodari; Bulevardul Mamaia Nord

Descriere
Descriere
Campingul G.P.M., situat in zona Nord a statiunii Mamaia cu iesire pe plaja, va asteapta sa va bucurati de frumusetea naturii intr-un spatiu de 5 ha, care cuprind tot ceea ce-si poate dori un turist venit la odihna si agrement.
In campingul G.P.M. ai impresia ca ai intrat in gradina bunicilor cu iarba si flori, cu alei pavate, care-ti poarta pasii spre plaja insorita, spre terasa restaurantului cu specific romanesc,barul restaurantului sau barul de la plaja, spre magazinele cu o gama larga de produse alimentare, legume, fructe, cosmetice,articole de plaja.
In campingul G.P.M. va puteti alege una din formele de cazare:
-casute din lemn cu 2 -3locuri, cu pat dublu sau de
doua paturi simple; grup sanitar comun sau grup sanitar propriu
- vile din lemn cu apartament la parter cu aer conditionat , dotate cu grup sanitar propriu , hol, doua dormitoare: unul cu un pat matrimonial si altul cu doua paturi simple. La mansarda sunt camere cu baie( doar wc si chiuveta fara dus) cu aer conditionat ,cu doua sau trei locuri cu balcon cu vedere la mare.Vilele sunt situate chiar pe plaja.
Corespunzator unui camping ce va ofera un confort de 3 stele, toate casutele sunt utilate cu mobila noua , frigider, televizor cu cablu, aer conditionat.
Puteti servi masa cu plata in bonuri valorice eliberate de receptie sau lei , la restaurant in regim de autoservire sau a la carte, timp in care puteti lasa ,gratuit (fara detergent) ,la spalat rufele in spalatoria-calcatoria special amenajata pentru turisti sau puteti naviga pe internet wireless gratis. Camping G.P.M. acorda urmatoarele facilitati: Lc amenajat pentru copii, restaurant, spalatorie, gradina, camere cu balcon, televizor, incalzire centrala, aer conditionat, plata cu cardul, gratar, terasa, sala de mese si multe altele.
Solicita rezervare

Spune-ti opinia!

Campurile semnalate cu * sunt obligatorii.