Oradea Shopping City

Oradea

Prezentare

Oradea Shopping City este principala destinație de distracție și shopping din Oradea

Oradea Shopping City oferă orădenilor, pentru întâia oară, beneficiile unui stil de viață premium: un centru de distracție pentru toată familia, o selecție de branduri internaționale și naționale și o zonă de food court generoasă, toate într-o clădire modernă cu design contemporan

Oradea Shopping City include:

Cortina Cinema digiplex: un cinematograf modern cu șase săli de proiecție dotate cu cele mai noi tehnologii, unde cinefilii se pot bucura de ultimele premiere într-un decor superb.

Camelot: un parc tematic indoor pentru copii, care aduce atmosfera medievală în zilele noastre, unde copiii pot deveni cavaleri sau prințese, pot escalada turnuri impunătoare și pot învăța secretele magiei.

Bar code: un café-bar al secolului al XXI-lea, care se adresează celor care caută un spațiu șic și versatil pentru a petrece timp de calitate cu prietenii și familia.

Zona de distracție: o gamă variată de activități, printre care bowling, biliard, jocuri Arcade, karaoke, petreceri private, prezentări de modă și o scenă pentru spectacole.

Zonă health & fitness: locul unde afle despre cele mai noi activități și trenduri sportive, locul unde te bucuri de tratamente de înfrumusețare și primești sfaturile experților în nutriție, sănătate și fitness.

Date și Cifre: 

Suprafață construită: 48.000 metri pătrați

Suprafață de închiriat: 29.600 metri pătrați

Zonă de distracție: 4.500 metri pătrați

Niveluri: parter + un etaj

Acces: 3 intrări

Locuri de parcare: peste 1.000

Număr de unități: 150 (magazine retail, unități food & café, servicii)

Adresa

Calea Aradului, Oradea

Orar

10-22

Contact

Telefon:  0359173001

E Mail: office@oradeashoppingcity.ro

Web: oradeashoppingcity.ro

Localizare pe harta

Spune-ti opinia!

Campurile semnalate cu * sunt obligatorii.