Pensiunea Laura, Petrestii de Jos

Petrestii de Jos; Strada Principala Nr. 36

DescriereFacilitati
Descriere
Amplasare
Pensiunea Laura- Cheile Turzii - este situata in localitatea Petrestii de Jos nr. 36,jud Cluj. Distanta fata de Turda este de 10 km , fata de Cluj Napoca pe ruta Faget Salicea-Ciurila este de 20 km.,iar distanta fata de Cheile Turzii este de 500-600 m Accesul din Turda se face urmarind panourile indicatoare cu Pensiunea Laura, de pe E 81/E60 spre Petrestii de Jos pe drumul judetean DJ 107L,iar din directia Cluj Napoca se poate face prin Faget-Salicea-Ciurila urmand a se intersescta acest drum cu DJ 107L dispre Turda. O alta cale de acces este prin Tureni E81/E60 se travereseaza localitatea spre autostrada,se trece podul peste autostrada dupa care acest drum se intersecteaza cu DJ 107L si se continua spre dreapta catre localitatea Petrestii de Jos Va invitam sa consultati suplimentar o harta turistica de ex http://www.harta-turistica.ro/map.php?ID=21# sau http://www.hartaromanieionline.ro/.
Descriere
Pensiunea Laura dispune de 8 camere DBL si 1 apartament cu 2 camere cu pat dublu. 7 camere DBL au balcon. Camerele au baie proprie,TV cu acces canale-satelit, pat pliant suplimentar pentru a 3-a persoana cazata, incalzire centrala. Baile sunt dotate cu cabina de dus, uscator de par. Centrul SPA dispune de sauna (capacitate 6 locuri), jacuzzi (capacitate 10 locuri). Sala fitness dispune de 1 aparat de forta complex, 1 bicicleta medicinala, 1 masa de tenis, 1 masa biliard. Masa poate fi servita in reastaurantul pensiunii, meniu a la carte, capacitate 90 locuri. Parcarea pensiunii este pentru 10 autoturisme.

Relaxare
Sala fitness este dotata cu 1 aparat de forta complex, 1 bicicleta medicinala,1 masa de tenis, masa de biliard. Centrul spa are 1 sauna cu capacitate de 6 locuri..

Sport si activitati practicabile
Deplasarea pentru excursia la SALINA TURDA se poate face individual, sau la cererea turistilor se poate organiza transportul dus-intors cu un microbuz (contra cost). Excursiile la diferite obiective turistice pe o distanta de max 100 km pentru un grup pot fi organizate cu solicitare concreta.
Este locul ideal pentru tabere , organizarea de evenimente, nunti, botezuri, aniversari si alte activitati.
Facilitati

Amplasarea unitatii

  • Centru in apropiere - 999 metrii
Solicita rezervare

Spune-ti opinia!

Campurile semnalate cu * sunt obligatorii.