Pensiunea Paradiso, Poiana Teiului

Poiana Teiului; Soseaua Principala Nr. 94

Descriere
Descriere
Pensiunea Paradiso este construită în stil tradiţional, lemn masiv, cu o privelişte minunată cu valea Muntelui şi Muntele Ceahlău. Mâncarea este tradiţională, majoritatea alimentelor provenind din ferma pensiunii.
Pensiunea Paradiso este amplasată în centrul satului Petru Vodă, comuna Poiana Teiului, județul Neamț, la 100 m de DN 15 B. Pensiunea se află între Poiana Largului şi drumul spre Mănăstirea Petru Vodă, la 5,9 km de Poiana Largului şi 1,7 km de intersecţia spre M-rea Petru Vodă. Până la Tg. Neamţ sunt 39 km, până la Piatra Neamţ, via Bicaz sunt 74 km, până la Vatra Dornei sunt 87 km, iar până la Durău sunt 23 km. Accesul se face pe o uliţă laterală de 100 m, neasfaltată, fiind situată pe un platou, la marginea pădurii.
Unitatea are restaurant, bar, bucătărie cu preparate tradiţionale şi bucătărie pentru clienţi, unde pot prepara cafea, ceai sau încălzi mâncarea pentru bebeluşi.
Se acceptă animale de companie, lenjeria se schimbă la plecarea fiecărui client, curăţenia este făcută în fiecare zi. Apa caldă non-stop, camere dotate cu TV cablu, Wireless şi baie proprie.
Solicita rezervare

Spune-ti opinia!

Campurile semnalate cu * sunt obligatorii.