Casa de vacanta Porumbacu 295, Porumbacu de Sus

Porumbacu de Sus; Strada Principala Nr. 295

DescriereFacilitati
Descriere
Casa de oaspeti se afla in Porumbacu de Sus, numarul 295, un sat din inima Transilvaniei, de la poalele Negoiului (Muntii Fagaras). Amenajata intr-o veche sura, construita in secolul 19 (anul 1876), casa are in partea de jos o brutaria artizanala, iar in partea de sus, nou renovata si confortabila, 4 camere duble, bucatarie cu spatiu de luat masa si relaxare si o terasa cu vedere panoramica asupra muntiilor Fagaras.

Oaspetii nostri se pot bucura de spatiul verde din curtea si gradina casei, precum si de pomii fructiferi si legumele din gradina de zarzavaturi. In curtea casei este amenajat spatiu pentru gratar si un foisor pentru servirea mesei. Gradina generoasa, da un farmec aparte locului, prin mijlocul ei trecand un mic rau, iar in spatele gradini chiar raul Porumbacu.

Brutaria de la parterul cladirii este renovata si amenajata in stilul vechii brutarii care a existat in curtea casei acum aproape un secol. Oaspetii pot lua parte la ateliere de facut paine artizanala sau se pot bucura de produse facute la cuptorul cu lemne, dar si de alte de experiente culinare deosebite.

Casa de oaspeti poate fi inchiriata in regie proprie.
Facilitati

Amplasarea unitatii

  • Gara in apropiere - 5000 metrii
  • Centru in apropiere - 10 kilometrii
Solicita rezervare

Spune-ti opinia!

Campurile semnalate cu * sunt obligatorii.