Pensiunea Family, Praid

Praid; Strada Principala Nr. 117

DescriereFacilitati
Descriere
Pensiunea FAMILY este situată la 40 m de intrarea în SALINA PRAID, pe DN 13A, lângă CEC Bank.
Suntem a 4-a casă de locuit de la ieşirea din Salină, în acest mod în curtea pensiunii beneficiaţi de un tratament în plus, respirând aerul sărat al Salinei Praid.
CAMERELE sunt utilate cu pat matrimonial şi sunt dotate cu: TV color, seif, baie proprie, uscător de păr, frigider, acces internet , folosirea telefonului gratuit între camere şi în reţeaua ROMTELECOM. Camerele au acces la bucătărie comună bine utilată. Camerele duble au un pat matrimonial lat de 1,6 m iar camerele triple au un pat matrimonial lat de 1,6 m şi un pat de o persoană.
Bucătărie comună dotată cu: plită gaz, hotă, prăjitor de pâine, cuptor cu microunde, cafetieră, ceainic, pahare şi gamă largă de veselă.
NOU – din iulie 2012- OPŢIONAL AER CONDITIONAT !!!!
Pentru mărirea confortului Dvs. începând din iulie 2012 in camerele 1, 2 si 3 sunt dotate cu sisteme de aer condiţionat propriu si astfel turiştii acestor camere pot beneficia opţional de AER CONDITIONAT pentru 15 lei/zi.
APARTAMENTELE tip Siuta este compus din dormitor, bucătărie şi baie proprie.
Dormitorul apartamentului este dotat cu: TV color, seif, DVD Player cu DVD pentru copii, uscător de păr, acces internet, folosirea telefonului gratuit între camere şi în reţeaua ROMTELECOM.
Bucătăria apartamentului este dotată cu: aragaz cu cuptor, hotă, cafetieră, prăjitor de pâine, cuptor cu microunde, ceainic, pahare şi veselă. În bucătărie este un TV LCD şi un pat extensibil de 1,2 m lăţime, util pentru doi copii.
Apartamentul are boiler electric propriu pentru baie proprie.
Încălzirea pensiunii este realizată cu panouri electrice -ecologice: cu reglarea temperaturii prin termostat, montat în fiecare cameră, realizându-se căldură până la 23 grade după dorinţa fiecăruia.
FUMATUL ESTE INTERZIS IN CAMERE, deoarece exista sistem de avertizare antifum şi totodată este in favoarea copiilor sensibili şi în favoarea noastră a tuturora.
Pensiunea dispune de parcare proprie în curte, supravegheată cu videocamere, astfel parcarea este supravegheata in permanenţă.
Copii au la dispoziţie loc de joaca amenajat cu jucării pentru nisip şi sunt şi jucării pentru camere.
Pentru petrecerea timpului liber aveţi la dispoziţie un platou cu o vedere pitoreasca, dotat cu 2 grătare, un cuptor pizza, precum si 4 foişoare de 8 persoane pentru servirea mesei in aer liber.
Oaspeţii noştri au acces la INTERNET WIRELESS, bucătărie, unde îşi pot încerca talentul de bucătar, loc de joaca si parcare gratuita.
Oferim gratuitate pentru copii cazaţi până la vârsta de 10 ani - dacă nu se solicită pat suplimentar.
Copii peste vârsta de 10 ani se cazează în pat de o persoană sau în pat suplimentar.
VÄ‚ AÅžTEPTÄ‚M !
Facilitati

Amplasarea unitatii

  • Salina in apropiere - 40 kilometrii - Praid
  • Strand termal in apropiere - 120 metrii - Srandul Sarat Praid -care Se Reinoieste Si Va Functiona Din 2014
  • Gara in apropiere - 150 metrii
  • Centru in apropiere - 300 metrii
Solicita rezervare

Spune-ti opinia!

Campurile semnalate cu * sunt obligatorii.