Hotel Cabana Vanatorilor, Predeal

Predeal; Strada Trei Brazi Nr. 3

Descriere
Descriere
Hotelul Cabana Vanatorilor din Predeal, judetul Brasov a fost pana in 1997 o simpla cabana, dar de atunci este un loc indeal de te linisti si de a petrece cateva zile de relaxare, situata in inima muntilor ofera un peisaj uimitor care te copleseste inca de la inceput.
Hotelul este situat la o distanta de 1 km fata de Predeal, daca vrei sa petreci o vacanta linistita, cu privelisti impresionante, aici este locul ideal pentru toate acestea.
Restaurantul din inima Hotelului dispune de un regim cunilar specific vanatoresc. Pentru a va satisface pe deplin si la aceasta categorie maestrul Stefan Bercea sta la dispozitie dumneavoastra pentru a va satisface si cele mai pretentioase gusturi.
Hotelul este clasificat la 3 stele si dispune de 20 camere duble si 7 apartamente, aici in regimul nostru hotelier nu vei gasi camere single pentru ca fiecare vanator care ne calca pragul, niciodata nu calatoreste singur.
Noi suntem unici prin facilitatiile si atributiile pe care le ounem la dipoitie pentru a te incanta pe deplin.
Printre facilitatiile acestui Hotel se remarca urmatoarele: restaurant, terasa, jacuzzi, parcare, room service, sauna, informatii turistice, sala de conferinte, bar, mic dejun si multe altele.
Solicita rezervare

Spune-ti opinia!

Campurile semnalate cu * sunt obligatorii.