Hotel Draga Maria, Predeal

Predeal; Strada Valea Rasnoavei Nr. 49C

DescriereFacilitati
Descriere
Hotelul Draga Maria este situat în stațiunea Predeal, la 4 km distanță de centrul orașului și la doar 3 km de pârtia de ski Clăbucet. Ne găsiți pe drumul care leagă DN1 de localitatea Pârâul Rece, la cota 1060, într-o zonă superbă, aflată în apropierea celor 5 masive muntoase din regiunea Valea Prahovei (Postăvarul, Piatra Mare, Bucegi, Baiului și Fetifoi).

Indiferent dacă doriți să petreceți câteva zile departe de zgomotul orașelor mari, să vă relaxați un weekend în natură sau să sărbătoriți alături de cei dragi o ocazie deosebită, Hotelul Draga Maria vă așteaptă cu seriozitate, amabilitate și prețuri competitive. Pentru noi, confortul turiștilor este pe primul plan, motiv pentru care urmărim întotdeauna să impunem un preț corect în raport cu serviciile și dotările oferite.

Oferim spre cazare 10 camere, dintre care 7 sunt camere duble cu pat matrimonial (dimensiunea 180x200 cm), iar 3 sunt apartamente ce conțin un pat matrimonial și o canapea extensibilă. Restaurantul este de tip bufet și servește la cerere preparate românești sau preparate din bucătăria internațională. Hotelul dispune de o grădină splendidă, locuri de joacă pentru copii (interior & exterior) cu supraveghere video și un sistem pentru karaoke foarte modern.

Se acceptă plata cu cardul (Visa sau Mastercard), tichete de vacanță sau tichete cadou.
Nu se acceptă animale de companie.
Copiii pot beneficia de gratuități sau reduceri (vezi tarife și rezervări).
Toate prețurile afișate pe acest portal turistic includ TVA.

Pentru detalii și rezervări sunați la 0736.569.704 sau la 0368.104.690, persoană de contact Crina Toacșe.
Vă mulțumim și vă așteptăm la Hotelul Draga Maria.
Facilitati

Amplasarea unitatii

  • Partie ski in apropiere - 3000 metrii
  • Gara in apropiere - 4000 metrii
  • Centru in apropiere - 4000 metrii
Solicita rezervare

Spune-ti opinia!

Campurile semnalate cu * sunt obligatorii.