Hotel Meitner, Predeal

Predeal; Strada Trei Brazi Nr. 77-78

Descriere
Descriere
Hotel Meitner din Predeal, judetul Brasov este clasificat la 3 stele, situat la o altitudine de 1250m, inconjurat de liniste si peisaje frumoase.
Deschis in anul 2009 dispune de eleganta elementelor specifice zonelor montane, exteriorul si designul interior au fost bine incadrate in frumusetea hotelului prin placarea pietrelor naturale de rau.
Hotelul Meitner este remarcat pentru folosirea materialelor neologice si ecologice, sustine protejarea mediului inconjurator si totodata ofera turistilor un sejur placut. Combinatia culorilor de maro si bej ofera unicitatea designului interior prin balustrade, tapiserie, mocheta si a decoratiunilor interioare.
Parcul Hotelului cu o suprafata de 2500mp este alcatuit din conifere si varietati de pini, buxus, ilex, ienuperi, taxus si multe altele.
Hotelul Meiner din Predeal dispune de facilitati precum: loc amenajat pentru copii, sala de conferinte, restaurant, trasnport auto, sala de fitness, acces la internet wi-fi, gradina, terasa, parcare si multe altele, toate acestea sunt puse la dispozitia turistilor dornici sa petreaca o vacanta de neuitat.
Solicita rezervare

Spune-ti opinia!

Campurile semnalate cu * sunt obligatorii.