Pensiunea Duvalman, Predeal

Predeal; Strada Rovine Nr. 10

Descriere
Descriere
Pentru turistii care doresc un sejur de relaxare şi liniste, inconjurati de natură, dar in acelasi timp în imediata apropiere a centrului statiunii Predeal, Casa Duvalman ofera conditii de cazare optime, într-o locatie perfect integrata în peisaj.
Camerele duble matrimoniale sunt dotate cu mobilier din lemn masiv, minibar, tv, foehn, toate dotarile fiind realizate în stilul unei cabane montane. Fiecare camera are baie proprie si balcon insorit. In timpul verii va oferim o oază de intimitate şi aer curat pe terasa de dimensiuni generoase, inconjurată de padure, departe de zgomotul traficului.

Deoarece ne adresam cu precadere turistilor interesati de sporturi montane, în interiorul locatiei noastre veti gasi rastele pentru biciclete şi pentru schiuri, precum şi harta detaliata cu traseele din imprejurimi.

Din dorinta de a asigura linistea si relaxarea turistilor, in locatia noastra nu se organizeaza petreceri.

In conformitate cu reglementarile europene în vigoare şi din respect pentru sanatatea oaspetilor nostri, fumatul este interzis in interiorul locatiei noastre.
In timpul iernii, pentru accesul rutier până în parcarea din fata casei, sunt necesare anvelope de iarna, iar în cazul ninsorilor abundente sunt recomandate lanturile.

Curatenia in camere se face zilnic, iar lenjeria si prosoapele se schimba o data la trei zile in cazul unor sejururi mai lungi.

Din considerente de siguranta alimentara, unitatea noastra nu pune bucataria la dispozitia turistilor, insa acestia isi pot prepara singuri si pot servi micul dejun in sala de mese.
Solicita rezervare

Spune-ti opinia!

Campurile semnalate cu * sunt obligatorii.