Vila Smaranda, Predeal

Predeal; Strada Unirii Nr. 19

DescriereFacilitati
Descriere
Vila Smaranda din Predeal, judetul Brasov este clasificata la 2 margarete si dispune de 17 camere cu o capacitate totala de 41 locuri de cazare, printre care 4 camere duble. Fiecare camera dispune de baie proprie, incalzire centrala si acces la internet wi-fi. Oferim o gama larga de facilitati pentru a satisface fiecare turist care ne calca pragul. Aici este locul ideal pentru a petrece o vacanta sau un sejur linistit si plin de relaxare, nu ai nimic de pierdut, din contra ai doar de castigat, ai ocazia de a vizita principalele puncte de atractie ale orasului Brasov, de exemplu: Biserica Neagra, Pietrele lui Solomon, Prima Scoala Romaneasca, Poiana Brasov, Cetatea Rasnov, Castelul Peles si Castelul Bran.
Vila Smaranda este activa pe toata perioada anului, chiar si iarna, partia de ski aflata la 300m ofera un principan punct de atractie de care turistii se pot bucura in acest anotimp.
Peisajul inconjurator te uimeste inca de la venire, aerul curat si linistea care te invaluie iti ofera prospetime.
Pentru a incanta pe deplin turistii, punem la dispozitie un restaurant cu o capacitate de 40 locuri, care ofera multe specialitatii culinare. De asemenea sala de conferinte pune la dispozitie posibilitatea de a organiza diferite activitati.
Facilitati

Amplasarea unitatii

  • Partie ski in apropiere - 1000 metrii
  • Gara in apropiere - 600 metrii
  • Centru in apropiere - 500 metrii
Solicita rezervare

Spune-ti opinia!

Campurile semnalate cu * sunt obligatorii.