Partii de Ski

Predeal

Prezentare

Statiunea Predeal este una dintre cele mai renumite statiuni de schi din Romania, fiind situata la cele mai inalte altitudini. Serviciile oferite in incinta statiunii, atat din punct de vedere al cazarii cat si din punct de vedere al activitatilor in aer liber, sunt la standarde europene. Partiile de schi din aceasta zona sunt destinate tuturor categoriilor de varsta si de dificultate. Statiunea turistica Predeal ofera turistilor din Romania si din strainatate 14 partii de schi. Partia Subteleferic  si Varianta Subteleferic sunt partiile cu un nivel de dificultate ridicat, cu o diferenta de nivel de 300, respectiv 110 metri si o lungime de 1200, respectiv 600 de metri. Partiile cu un nivel de dificultate mediu sunt Partia Clabucet, Varianta Teleschi, Varianta Clabucet, Clabucet Plecare si Garbova.

Partia Teleschi are o lungime de 600 de metri si o diferenta de nivel de 90 de metri si este similara cu Varianta Teleschi. Partia Clabucet Plecare are o lungime de doar 200 metri si o diferenta de nivel de 50 metri, in timp ce  Partia Clabucet are o lungime de 2400 de metri si o diferenta de nivel de 400 metri. Partia Garbova are o lungime de 900 de metri si o diferenta de nivel de 180 metri.

Partiile cu un nivel usor de dificultate sunt Partia Incepatorilor, Partia pentru Copii, Partia Polistoaca, Partia Clabucet Plecare, Partia Cioplea, Trei Brazi si Orizont. Acestea au inaltimi cuprinse intre 2500 de metri si diferente de nivel cuprinse intre 20 metri si 90 metri. Statiunea dispune de un telescaun si teleski-uri, de cabane unde turistii pot poposi pentru a se odihni si de locuri special amenajate pentru inchirierea schiurilor, a snowboard-urilor si a altor accesorii necesare.

Localizare pe harta

Spune-ti opinia!

Campurile semnalate cu * sunt obligatorii.