Pensiunea Larix, Rachitele

Rachitele; Strada Valea Stanciului Nr. 223E

DescriereFacilitati
Descriere
Departe de zgomotul si agitatia orasului va asteptam sa va gasiti linistea in mijlocul naturii in Apuseni, la Rachitele, aproape de Cascada Valul Miresei, sa va odihniti si sa va treziti cu zambetul pe buze!
Muntii Apuseni te incanta cu un peisaj desprins din povesti! Aici noi am pregătit pentru voi un loc aparte, unde sa va simtiti ca acasa, unde ospitalitatea, simplitatea, rusticul, confortul, buna dispozitie si aerul proaspat de munte sunt firesti.
Pensiunea este situata la 4 km de Rachitele, pe Valea Stanciului, la 84 km de Cluj-Napoca si la 110 km de Oradea prin Bologa sau 134 prin Huedin.
Satul Rachitele este cunoscut in istorie datorita luptei de rezistenta anticomunista a grupului de partizani Susman.
Pensiunea Larix finalizata in 2015 printr-un proiect pe fonduri europene este clasificata la 3 flori, fiind construita cu materiale naturale astfel incat sa se integreze cat mai bine in peisaj. Constructia este realizata din busteni, iar in interior tot mobilierul este din lemn masiv de larice (Larix decidua).
La parter dispune de terasa acoperita pentru a va putea savura dimineata ceasca de cafea aburinda, un living spatios, dining, bucatarie complet utilata.
La etaj sunt 4 camere, 2 dintre acestea fiind cu pat matriomonial si 2 fiind cu 2 paturi single. Fiecare camera este prevazuta cu baie proprie, televizor si balcon.
Pensiunea dispune de parcare proprie gratuita, curte mare, loc de joaca pentru copii, loc pentru gratar.
La Pensiunea Larix va oferim tot ceea ce aveti nevoie pentru un sejur de neuitat intr-un spatiu fermecator si o atmosfera intima!
Facilitati

Amplasarea unitatii

  • Gara in apropiere - 34000 metrii
  • Centru in apropiere - 4000 metrii
Solicita rezervare

Spune-ti opinia!

Campurile semnalate cu * sunt obligatorii.