Hotel Grand Sofianu, Ramnicu Valcea

Ramnicu Valcea; Strada Stirbei Voda Nr. -

DescriereFacilitati
Descriere
Grand Hotel Sofianu 4*
Unicul hotel-muzeu de artă din România
Confort și eleganță într-un singur loc

Grand Hotel Sofianu 4* situat în Parcul Zăvoi din centrul municipiului Râmnicu Vâlcea și în apropierea renumitelor stațiuni balneoclimaterice Călimănești, Căciulata, Olănești și a salinei naturale Ocnele Mari vă oferă lux, eleganță și relaxare în singurul hotel muzeu de artă din România.
Cele 61 de camere mobilate cu gust sunt dotate cu aer condiționat, internet, televizor LCD, telefon, minibar.
BalneoMed Healthcare Center asigură cure cu Gerovital sub îndrumarea Centrului de Studii Clinice BalneoMed, recuperare medicală și detoxifiere (masaj, hidromasaj, drenaj limfatic, kinetoterapie, laserterapie, curenți diadinamici, ultrasunete, parafină etc.), desfășurate sub conducerea personalului medical propriu.
Centrul SPA stă la dispoziția oaspeților Hotelului cu singura piscină acoperită și încălzită din Râmnicu Vâlcea, sala de fitness, saună, tratamente cosmetice și masaje de relaxare.
Salina naturală Ocnele Mari, cunoscută pentru efectele ei terapeutice, asigură ședințe cu aerosoli naturali. Hotelul asigură deplasarea la salină, contra cost.
Chiar în fața Hotelului aveți la dispoziție un pitoresc parc în suprafață de 17 hectare unde puteți să vă relaxați sau să practicați diferite sporturi.
Restaurantul Art vă invită să petreceți momente deosebite într-un ambient plin de eleganță și rafinament. Maeștrii bucătari vă oferă o varietate de mâncăruri tradiționale românești și internaționale, iar personalul nostru este la dispoziția dumneavoastră.
Suntem la dispoziția dumneavoastră pentru orice eveniment pe care vreți să-l desfășurați în sălile noastre modern echipate și personalul nostru este pregătit să vă ofere servicii de calitate. Fie că este vorba de conferințe, seminarii, workshop-uri, întâlniri, banqueting, Grand Hotel Sofianu 4* oferă condiții ideale pentru desfășurarea acestora:
• Cu o suprafață de 550 mp, Sala ART GALLERY este unică prin arhitectura sa fără stâlpi de susținere. Sala are o capacitate de 800 de persoane pentru congrese și prezentări și 400 de persoane pentru banqueting.
• Sala ART cu o capacitate de 200 de persoane pentru congrese și prezentări și 100 de persoane pentru banqueting.
• Sala DICAN cu o capacitate de 50 de persoane pentru conferințe, seminarii, team-building-uri, prezentări și 30 de persoane pentru banqueting.
• Două săli pentru întâlniri de afaceri cu o capacitate de maxim 16 persoane.
Vă putem pune la dispoziție un microbuz Mercedes cu 19 locuri, clasificat la 3 stele. La cerere, organizăm trasee turistice care să cuprindă principalele atracții ale județului Vâlcea: salina Ocnele Mari, mânăstirile din zonă, podgoria Drăgășanilor etc.
Facilitati

Amplasarea unitatii

  • Gara in apropiere - 1500 metrii
  • Centru in apropiere - 300 metrii
Solicita rezervare

Spune-ti opinia!

Campurile semnalate cu * sunt obligatorii.