Solicita rezervare

Pensiunea Carpathia, Remeti

Remeti;

DescriereFacilitati
Descriere
In vestul Romaniei, la graniţa dintre Munţii Padurea Craiului şi Munţii Vlădeasa, in cunoscuta zona Remeti din Transilvania, Hotel Carpathia Apuseni va invita intr-o locatie eleganta si rafinata sa beneficiati de conditii avantajoase de cazare in Muntii Apuseni. Definit de calmul, ospitalitatea si seriozitatea ardeleneasca, intr-o ambianta prietenoasa si relaxanta, Hotel Carpathia Apuseni, prin serviciile si dotarile sale, vine in intampinarea asteptarilor dumneavoastra oferindu-va confortul si bucuria de care aveti nevoie pentru a face din week-end-ul sau vacanta in Transilvania una de neuitat.

Amplasat pe marginea raului, intre barajul Lesu Ursului si barajul Dragan, Hotel Carpatia Carpathia Apuseni este locul ideal pentru o vacanta la munte in toate cele patru anotimpuri, precum si o destinatie perfecta pentru escapade cu prietenii sau intreaga familie, oferindu-va servicii specifice zonei de munte. De asemenea, in cadrul pensiunii pot fi organizate sesiuni de Training, Team Building, Team Adventure, Team Events, Team Development si alte activitati similare.

Hotel Carpathia Apuseni este una dintre cele mai spatioase locatii de cazare din Remeti-Bihor, avand o capacitate de cazare de pana la 150 locuri. Hotel Carpathia Apuseni- are camerele spatioase, mobilate şi decorate intr-un stil modern si dau posibilitatea de a petrece vacante indelungate in inima Muntilor Apuseni fara a face insa rabat de la confortul cu care sunteti familiarizati (internet cablu si WI-FI, televiziune prin cablu, televizoare LCD, dusuri cu hidromasaj, sauna, piscina, sala de mese, spatiu de joaca pentru copii etc). Finisajele de buna calitate, culorile calde si dotarile functionale de ultima generatie creează o atmosferă primitoare ce asigura cadrul ideal pentru a petrece vacante perfecte la munte. Arhitectura contine elemente cu specific local care au permis o integrare perfecta in peisajul transilvanean.

Natura vie si bine conservata, aerul proaspat de munte puternic ionizat si ozonat, cu efecte curative, ospitalitatea si serviciile hoteliere de calitate sunt doar cateva din atuurile care ne recomanda ca destinatie pentru iubitorii de confort in mijlocul naturii. Aici veti descoperi Apusenii ascunsi sub paduri de foioase si de conifere, brazdati de vai cu ape reci si limpezi ce se revarsa in salbe de lacuri unde pastravul si lostrita, pesti ce stapanesc aceste ape, confirma curatenia si puritatea lor; aici veti descoperi Transilvania incarcata de istorie si cu cladirii monumentale in stil baroc si baroc tarziu, precum si multe influente austro-ungare si occidentale; aici veti descoperi Ardealul ce ascunde si dezmearda de secole Tara Motilor unde traiesc cei mai darji romani, Motii (Å¢opi), despre care se spune ca sunt descendenti direct ai dacilor care ar fi ramas de peste 2000 de ani in aceste locuri.

Si fiindca stim cat de pretios este timpul dumneavoastra liber, va invitam sa ne vizitati si sa profitati pe deplin de toate facilitatile pe care vi le putem oferi: sala de mese cu terasa, foisor, piscina, sauna, sala divertisment, sala de conferinte, spatiu de joaca pentru copii, zona amenajata pentru gratar si ceaun, plaja rau, parcare supravegheata cu camere video si mereu de un zambet prietenos.

In apropiere se afla numeroase obiective turistice cum ar fi: Biserica cu pictura pe panza din Remeti, Muzeul memorial Octavian Goga, Biserica de lemn din Gălpâia, Castelul de la Gheghie, Schitul din Lesu, Valea Iadului, Târgul de la Negreni, Vama sării, Barajul Leşu, Barajul de la Bulz, Barajul Dragan, Cheile Bratcutei, Cascada Iadolina, Cascada Izvorul Minunilor, Cascada Saritoarea Iedutului, Cascada Valul Miresii, Stana de Vale, Peştera cu Apă de la Bulz, Pestera Remeti, Parcul Natural Apuseni.

Accesul spre pensiune se face din localitatea Bucea jud. Cluj pe drumul european E60 (DN1) care face legatura dintre judetele Cluj, Bihor si Salaj. Suntem situati la distante mai mici de 100 km atat de orasul Cluj Napoca, cat si de Oradea si Zalau.

Pensiunea Carpathia va ofera servici de cazare, masa si divertisment in Muntii Apuseni, similare unui hotel de trei stele.
Facilitati

Amplasarea unitatii

  • Manastire in apropiere - 3000 metrii - Remeti
  • Gara in apropiere - 20000 metrii
  • Centru in apropiere - 3000 metrii
  • Lac in apropiere - 4000 metrii - Lesu Ursului
Solicita rezervare

Spune-ti opinia!

Campurile semnalate cu * sunt obligatorii.