Pensiunea Cornelia, Roscani

Roscani; Comuna Dobra, Strada Morii Nr. 100

DescriereFacilitati
Descriere
Vila Cornelia*** se află în comuna Dobra, satul Roşcani nr.100,judeţul Hunedoara, România. Roşcani este localitatea care face legătura între Valea Mureşului şi Ţinutul pădurenilor, o zonă etnografică deosebit de interesantă. Accesul se face din localitatea Dobra,6 km pe DJ 137, drum betonat.
Vila Cornelia*** dispune de cazare în 10 camere cu baie separată, apă caldă permanent, DigiTV,frigider în cameră, din care 6 camere sunt cu pat matrimonial şi cu o canapea, 4 camere cu 2 paturi, precum si o sală la mansardă cu 6 paturi pentru o persoană. De asemenea dispune de un restaurant pentru servirea de mic dejun sau mese la cerere, o sală multifuncţională în care pot fi organizate mese festive de 80/100 locuri, sau activităţi de training şi workshop. Lângă sală, vila dispune de o terasă frumoasă de 50 locuri şi de o cramă cu butoaie de vinars (ţuică de prune) de cca.30 locuri. Pişcina descoperită de 12x6m este situată lângă terenul fermei agroturicole de 1,5 ha. Pentru petrecerea timpului liber dispunem o masa de biliard, de o o masa de tenis, precum şi două mese pentru joc de cărţi sau remi, etc.
De asemenea Vila Cornelia fiind învecinată cu pădurea composesorală de 1000 ha, se pot organiza vânători şi drumeţii. Sala multifuncţională este dotată cu copiator, videoproiector, conexiune wi-fi. În cazuri deosebite putem colabora cu Cabana de vânătoare a Ocolului Silvic Dobra (situata langa o păstrăvărie) cu 16 locuri de cazare care este situată la cca 3,5 km. Vila Cornelia are posibilitatea de intermediere a accesului la terenul de golf de 60ha, din localitatea Pianu de Sus, jd.Alba, la cca 100km.
Drumului de acces de la Dobra este pe 6 km. în întregime betonat.
Avem încalzire iarna şi apă caldă fără intreruperi.
Avem rezervare a alimantarii cu energie electrică prin grup electrogen. De asemenea avem rezervare a racordului cu alimentare cu apă.
Este permis accesul la bucătăria restaurantului pentru prepararea mancării pentru bebe, iar la cerere se poate monta în cameră un filtru pentru prepararea cafelei sau ceaiului.
Schimbarea lenjeriei se face la cel mult 3 zile, sau la cerere de ori de câte ori este cazul.
Curăţenia generală în camere se face de regulă la 3 zile, iar zilnic se inspectează pentru aranjare şi retuşuri.


Facilitati

Amplasarea unitatii

  • Gara in apropiere - 7000 metrii
  • Centru in apropiere - 50 kilometrii
Solicita rezervare

Spune-ti opinia!

Campurile semnalate cu * sunt obligatorii.