Cabana Turistica Frasin, Rucar

Rucar; Dragoslavele, Pct. Valea Frasinului Nr. 1

DescriereFacilitati
Descriere
Toate cele bune,ne bucurăm că ați ales Cabana Frasin! Înainte de a va decide,dați-ne voie să va povestim cate ceva despre noi.Ideea noastră este vă primim într-un mediu inspirat din atmosfera rustică dar plină de rafinament a cabanelor montane. Desi nu suntem cocotati in culmea muntelui ci suntem la poalele lui,noi pastram vie atmosfera vechilor cabane,a cabanelor cu “suflet”Cabana Frasin se vrea a fi un loc de intalnire al oamnilor cu natura ,o baza accesibila de relaxare sau plecare catre numeroase obiective turistice ,un loc cald ,curat,cu o mare abundenta a detaliului .Ne străduim să păstrăm încă acel rafinament a bunului gust și scopul pentru care a fost construită : odihnă ,loc de intalnire intre noi si vechi prieteni,turele ,drumețiile și excursiile montane . Pentru asta am deschis noi trasee în vestul și nord-vestul Leaotei ,inclusiv hartă turistică ,am refăcut refugii și amenajat poteci spre locuri puțin bătute : Cheile Ghimbavului și Cheia Mare a Dâmboviței ,Lacul Domniței și Lacul Verde , Muntele Cioara ,Culmea vestică a Leaotei ,Cetățile de piatră din Piatra Dragoslavelor , etc

Prin cateva restricții de bun simt,3 la numar,unele exclusiv culturale ,urmărim să va simtiti bine .

1.Că veni vorba,veți afla că în cabană noastră se asculta rock , folk, jazz si cam tot ce e de bun gust. Asta nu inseamna ca veti intalni aici scandalagii , betivi urlatori sau oameni de tipul “pumnii mei minte nu are ” . In niciun caz nu acceptam zumzait de manea ,etno-pseudo-populare sau muzica de club de noapte .În zonă există o serie întreagă de cazări care sa se potrivească mai bine, Moieciu și Bran sunt la o aruncătură de băț.Puteți avea o petrecere împreună cu cei care vă însoțesc, pe noi nu ne deranjaza.Conditia este ca unitatea sa fie inchiriata integral sau, daca sunteti mai putini,toți oaspeții din cabană au acceptat să participe la petrecere. În această situația personalul cabanei nu se angajează să strîngă după dumneavoastră. Va trebui să o faceți singuri.

2.În interiorul cabanei se umblă cu incaltamine curata adusa de acasa sau cu papuci pe care vi-i punem la dispoziție. Dacă doriți, puteți sta și fără încălțăminte. Pardoseala cabanei este întotdeauna „oglinda”.

3.Fumatul este permis numai în locuri special amenajate din exterior: terasă inchisa, foișorul de vara , foisorul de iarna incalzit cu soba, în niciun caz în camere sau in spatiile interioare .În locurile de fumat si prin curte sînt amplasate scrumiere încăpătoare. Un gest ce “ne doare rau” este sa aruncati prin curte sau in parau chistoacele sau cojile de seminte.

Important!

Efectuarea de către dumneavoastră a unei rezervări implică faptul că ați luat cunoștință și acceptat aceste 3 reguli.

Cabana Frasin are 26 locuri de cazare grupate in 10 camere (6 duble , 2 triple , un duplex Cabana Family de 4 pers si Cabana Hobbit Tineret de 3 -5 persoane)dotate toate cu băi proprii, un salon pentru luat masa și zăcut, o terasă mare acoperită, foișor de iarnă încălzit la sobă numit “La Pierzanie” ,spații de discuții,grupuri sanitare,bucătărie utilată complet,grătar în curte,foisor de vara folosit ca scenta pt serile de folk,leagăn,un mic parc de aventura cu 2 tiroliene ,panou de cățărare,hamace,loc pentru foc de tabără,pârau în fața cabanei,o poieniță pentru diverse activități ,poteci prin curtea cabanei ,amenajate prin pădurea de conifere și mesteceni ,un cățel pe post de ghid(Bobiță ) un Corb Carpatin aciuat recent și trei pisici (Nutica și Neghiniță si Garfield) fără niciun post; pentru asta ministerul turismului ne-a clasificat cu 3 stele.
Utilitățile și facilitățile Cabanei Turistice Frasin :

Parcare pentru autoturisme și biciclete, apa curentă , apa caldă, electricitate , căldură calorifere prin centrală proprie in cabana mare , sobe teracota in Cabana Family si Hobbit , internet, telefon, frigider pentru alimente la dispoziția turiștilor , centru de prim ajutor , punct informare turistică, stație sonorizare. Mobilierul e din lemn masiv, decorațiunile sunt de bun gust, avem o mică bibliotecă de unde puteți împrumuta cărți în perioadele ploioase sau de insomnie ; în caz că cititul dăunează ochilor, ne-am gândit și la asta, va ajută Wi- Fi , rummy-ul, tablele, cărțile de joc.

La cabana organizăm ture pe munte , excursii in zona ,tabere tematice de ecoturism montan, cursuri de intiere in alpinism , inclusiv rapel .
Facilitati

Amplasarea unitatii

  • Gara in apropiere - 25000 metrii
  • Centru in apropiere - 3000 metrii
Solicita rezervare

Spune-ti opinia!

Campurile semnalate cu * sunt obligatorii.