Pensiunea Piatra Craiului, Rucar

Rucar; Strada Saticul De Sus Nr. 11

Descriere
Descriere
Suntem intr-o zona linistita si retrasa situata pe latura vestica a M-tilor Piatra Craiului cu vedere directa catre Vf. Pietricica, in satul Saticul de sus la 7 km de la Dn 73 - culoarul Rucar-bran.
Cand ajungeti la noi nu va asteptati sa gasiti o cladire cu un aspect rigid ca un hotel, ci o casa calda cu un aspect familial si un aer traditional.
Curtea se desfasoara pe o suprafata de 1000mp, in care am amenajat un loc de joaca pentru copii, foisor rustic, un ansamblu de bucatarie traditionala compus din gratar, plita traditionala, cuptor pe lemne, protap, afumatoare traditionala.
Pensiunea noastra este in regim de agroturism, iar noi dorim sa promovam un turism original cu mancare care provine din gospodaria proprie si de la stana din zona, pregatita pe plita si in cuptorul cu lemne, carnuri afumate in afumatoare proprie, branzeturi naturale pregatite din lapte de oaie, capra si vaca, placinte si cozonaci copti in cuptorul cu lemne serviti intotdeauna calzi.

Am reusit sa definitivam constructia unei sali de agrement de 100mp cu 30 locuri la mese, karaoke, masa fotbal, tenis de masa, darts, am amenajat un teren de fotbal/tenis/volei/basket. Punem la dispozitie 6 biciclete adulti si 1 bicicleta copii.
In curand vom dedfinitiva o sauna cu jacuzzi si un ciubar (baie finlandeza) cu sistem de balbotarea apei in aer liber.
Iarna beneficiati de o partie de 120m potrivita amatorilor de ski si sanius la care au acces numai oaspetii pensiunii, sanie trasa de cai, calarie.
In mansarda avem o zona de relaxare cu canapele, unde gasiti o biblioteca dotata, home cinema, dar si jocuri de societate.
Avem internet wireless gratuit de foarte buna calitate si semnal foarte bun la telefon in reteaua Orange (reteaua vodafone si cosmote nu au semnal in zona, dar pentru acest inconvenient va punem la dispozitie un telefon orange).

Deoarece ne bucuram ca printre oaspetii nostri sa avem copii de toate varstele si mai ales bebelusi, ne-am gandit sa punem la dispozitia parintilor patut bebe, doua scaune de alimentat, sterilizator biberoane, blander vertical, cadita baie.

Va steptam cu drag sa ne treceti pragul si sa va simtiti ca acasa!
Solicita rezervare

Spune-ti opinia!

Campurile semnalate cu * sunt obligatorii.