Pensiunea Heaven, Saliste

Saliste; Strada Garii Nr. 44

DescriereFacilitati
Descriere
Asezata la 20 km de Sibiu, Pensiunea Heaven este locul ideal pentru petrecerea unui concediu de odihna si recreere in mijlocul naturii. Pensiunea este situata departe de zgomotul urban si va ofera ocazia petrecerii unor clipe de neuitat. Cea mai veche biserică românească din zonă se află la Săliște, iar picturile din ea datează de la 1674. Alte biserici vechi sunt bisericile din lemn de la Poiana Sibiului - 1771, Fântânele (Cacova) - ridicată între 1772-1774 - și Tălmăcel - 1776.În Sibiel există un muzeu al icoanelor pictate pe sticlă, iar la Fântânele (Cacova) există, din anul 1995, un muzeu mixt (etnografic și de artă bisericească).Statiunea balneara Ocna Sibiului se afla de asemenea la o distanta de 18 km de pensiunea noastra.
Iarna partia de schi, situata la 14km de pensiune, utilata cu tunuri de zapada si nocturna, va poate oferi de asemenea o modalitate de delectare.
Pensiunea dispune de 5 camere,10 locuri,fiecare camera detine baie proprie,terasa cu o priveliste foarte frumoasa spre poalele muntilor,living foarte generos pentru petrecerea timpului liber;masa de ping-pong;internet wireless;parcare;foisor in curte,sala de mese;acces la bucatarie.Fiecare cameră oferă TV cu ecran plat şi canale prin cablu şi o baie privată cu duş şi articole de toaletă gratuite. Unele unităţi au o zonă de relaxare, cu o canapea. Unele camere au balcon privat. Este disponibilă şi o terasă spaţioasă comună.
Facilitati

Amplasarea unitatii

  • Gara in apropiere - 900 metrii
  • Centru in apropiere - 700 metrii
Solicita rezervare

Spune-ti opinia!

Campurile semnalate cu * sunt obligatorii.