Pensiunea Boiereasca, Sat Pestera

Sat Pestera; Strada Principala Nr. 193A

Descriere
Descriere
Pensiunea se afla situata in cadrul Rezervatiei Naturale Piatra Craiului, zona eco protejata si fiind amplasata la o altitudine de 900 m, din orice colt al pensiunii puteti admira masivele muntoase din zona –Mtii.Bucegi si Mtii.Piatra Craiului. In acelasi timp, suntem la o distanta de doar 4/5km de Bran/Moeciu si 25/30 km de Brasov si Predeal.

Va oferim cazare in camere duble, triple si suite, restaurant de 50 de locuri, terasa acoperita, foisor, curte cu sezlonguri, loc de joaca pentru copii in exterior, mic spatiu copii in interior, biliard, ping pong, sala de conferinte, internet wi/fi. Organizam zile festive/onomastice, botezuri, nunti, petreceri, teambuilding, training, tabere copii, workshop-uri tematice, activitati pentru grupuri.

Restaurantul pensiunii are 2 saloane, din care unul este rezervat nefumatorilor si unde se afla si un mic colt al copiilor. Servim masa a la carte sau in regim de demipensiune sau pensiune completa, in fiecare zi fiind pregatite meniurile zilei precum si alte preparate traditionale.
Solicita rezervare

Spune-ti opinia!

Campurile semnalate cu * sunt obligatorii.