Pensiunea Bunica Eugenia, Sibiel

Sibiel; Oras Saliste, Strada Unghiului Nr. 81

DescriereFacilitati
Descriere
Descriere Pensiunea Bunica Eugenia 3***
Dincolo de lanţul Carpatic, înconjurat de pãduri şi apãrat de crestele înalte ale munţilor se aflã ţinutul Transilvaniei. Acolo, la 22 km de Oraşul Sibiu, se aflã satul Sibiel, ce dãinuie de multe sute de ani, cu români neaoşi şi pricepuţi, care dau lumii cea mai mare colecţie expusã de icoane pe sticlã - Muzeul Preot "Zosim Oancea".
Dupa ce treci de plãcuţa pe care scrie numele satului Sibiel, şi laşi în urma ta pe partea stângã a drumului biserica "Sfânta Treime", ajungi la un pod peste râul cu acelaşi nume ca şi cel al satului - Sibiel, sau cum îi spun bãtrânii locului, Sighiel. Un mic magazin de suveniruri, aflat chiar în apropierea râului, îţi încântã ochii cu minunatele capodopere ale ţãranilor mãrgineni.
Treci podul, şi te afunzi înspre mijlocul satului, pe strãduţa pietruitã din stânga. Acolo, la numãrul 81, gãseşti Pensiunea Bunicii Eugenia, care şi-a deschis pentru prima datã porţile cãtre turişti în anul 1976. De mult tare...când abia ce se ştia acolo în sat cam pe unde se aflã pe hartã ţãrile din care vin oaspetii.
Vã aşteaptã aici mâncarea traditionalã, camere curate şi bine îngrijite, şi nişte gazde ospitaliere.
Toate mancarurile, placintele, dulceturile, siropurile, bauturile nealcoolice si alcoolice sunt preparate din produsele naturale din gradina casei si de la fermele din Sibiel, dupa retetele invatate de la mosi si stramosi fara a folosi conservanti sau alti aditivi alimentari.
Pensiunea dispune de 3 camere tradiţionale, cu bãi proprii şi douã saloane pentru servirea mesei şi pentru alte activitãţi recreative.
Curtea casei, este folositã atât ca parcare cât şi pentru loc de joacã pentru copii, iar vara spaţiile verzi sunt pline cu flori multicolore.
În spatele casei este o frumoasã grãdinã cu pomi şi arbuşti fructiferi, cu legume şi zarzavaturi.

Vino sã-ţi petreci Crãciunul, Revelionul, Paştele şi vacanţele dragi, în acest minunat loc din naturã, … încãrcat de culturã şi … cu multã caldurã !
Facilitati

Amplasarea unitatii

  • Manastire in apropiere - 5000 metrii - Manastirea Sibiel
  • Partie ski in apropiere - 9000 metrii
  • Aeroport in apropiere - 9999 metrii
  • Gara in apropiere - 2500 metrii
  • Centru in apropiere
  • Lac in apropiere - 9000 metrii - Ocna Sibiului
Solicita rezervare

Spune-ti opinia!

Campurile semnalate cu * sunt obligatorii.