Pensiunea Sandra, Sibiel

Sibiel; Strada Unghiului Nr. 104

Descriere
Descriere
Aveti posibilitatea petrecerii unui sejur de neuitat la Pensiunea Sandra, asezata intr-o splendida zona montana.

Gradina rustic amenajata este un spatiu ideal de relaxare, cu posibilitatea organizarii de Barbeque.


Structura: bucatarie complet utilata, 5 camere, 4 bai, living cu coltar si loc de luat masa;3 terase (1 terasa dispune de gratar si loc de luat masa; 1 terasa este situata la etaj, ideala pentru relaxarea la soare; 1 terasa acoperita care dispune de masa de ping pong ).

Capacitate : 14 locuri (max 16)in 5 camereOrase apropiate si distanta pana la ele (km): Sibiu , 23 km

Atractii si Obiective turistice in zona:
Colectia de icoane pe sticla - cea mai mare din Europa - din Muzeul Zosim Oancea, alaturi de frumusetile naturale, asezarea geografica, simplitatea si ospitalitatea satenilor sunt doar cateva din comorile cu care te ademeneste acest lacas sfant - Sibielul.
Paltinis – Statiune climaterica aflata la 30 de km de Sibiu, situata la 1450 km altitudine, beneficiaza de partii de schi amenajate, teleschi si telescaun, fiind una dintre statiunile preferate de iubitorii spOcna Sibiului – localitatea a fost atestata documentar in 1263. Exploatarea zacamintelor de sare existente din vremea romanilor a dus la dezvoltarea localitatii, iar efectele curative ale lacurilor sarate au fost valorificate incepand cu secolul XIX. orturilor de iarna.
Solicita rezervare

Spune-ti opinia!

Campurile semnalate cu * sunt obligatorii.