Hotel Aparthotel Sighisoara, Sighisoara

Sighisoara; Strada Consiliul Europei Nr. 7

DescriereFacilitati
Descriere
Aparthotel Sighișoara se află în centrul vechi al orașului, la mică distanță pe jos de principalele puncte de atracție și la 5 minute de mers pe jos de cetatea medievală Sighișoara, monument inclus în patrimoniul UNESCO. Oaspeții au la dispoziție WiFi gratuit în toate zonele, precum și o parcare privată cu supraveghere video nonstop.

Aparthotel Sighișoara oferă apartamente și studiouri spațioase care includ toate aer condiționat, o bucătărie complet utilată, un TV cu ecran plat cu canale prin cablu și o baie privată cu duș sau cadă, uscător de păr și articole de toaletă gratuite. Oaspeții pot utiliza contra unei taxe modice o mașină de spălat la spalatorie.

Restaurantul proprietății, care are o terasă de vară, poate asigura în fiecare dimineață micul dejun. La prânz și cină, oaspeții beneficiază de o reducere de 10% la Restaurantul Terasa Jo, situat la 400 m.

Gara se află la 1 km, iar la 200 m există o stație de autobuz. La cerere, proprietatea poate organiza servicii de transfer de la aeroportul din Târgu Mureș și alte aeroporturi, precum și tururi ale orașului și excursii.
Facilitati

Amplasarea unitatii

  • Manastire in apropiere - 2000 metrii - Sf. Dimitrie Cel Nou
  • Gara in apropiere - 600 metrii
  • Centru in apropiere - 10 kilometrii
Solicita rezervare

Spune-ti opinia!

Campurile semnalate cu * sunt obligatorii.