Pensiunea Stefan, Sinaia

Sinaia; Strada Margaretelor Nr. 1

DescriereFacilitati
Descriere
Casa Stefan este situata in Sinaia, in vecinatatea hotelului Mara, pe Platoul Izvor la intersectia str. Margaretelor cu str. Caltunasilor, la poalele padurii, avand pe latura sudica greoaia si impadurita culme a Baiului. Localizarea a fost special aleasa departe de traficul zgomotos derulat pe Dn1, intr-un loc linistit, cautat de citadinul stresat de zgomotul marelui oras si doritor de o oaza de liniste. Accesul catre Casa Stefan se face parasind Dn1 la indicatorul care te indruma catre hotelul Mara. Calea de rulare este in cea mai mare parte asfaltata si betonata cu exceptia unei portiuni de cca 100m de drum pietruit, in panta lina si care nu ridica nici un fel de problema,nici chiar unui sofer incepator. Distanta fata de centrul orasului este de cca. 2, 5km si din acest motiv nu recomandam(dar nu refuzam) cazarea in spatiile noastre a acelor turisti care doresc apropierea centrului zgomotos. Distanta invocata nu constituie un impediment pentru toti cei care sesizeaza posibilitatea efectuarii de vizite la palatele Pelisor si Peles (construit intre 1875 si 1883 in stil german renascentist, cu elemente gotice) sau Manastirea Sinaia (intemeiata intre 1690 si 1695 de Spatarul Mihail Cantacuzino), precum si de excursii in imprejurimile statiunii, pe jos sau cu telefericul, la cabanele din Muntii Bucegi (cota 1500, Varful cu Dor - la 2000 de m altitudine, Cuibul Dorului - 1200 m, Babele - 2206 m, Omu - 2505 m, Padina 1525 m, Piatra Arsa - 1950m, Pestera - 1600 m). Pentru amatorii sporturilor de iarna exista multe partii de schi cu grade diferite de dificultate, partii de sanie, telecabina, telescaun, teleschi.

In structura unitatii nu exista restaurant propriu,iar pentru cazare dispunem de 13 camere duble si 1 apartament compus din 2 camere.La demisol se afla un loc de joaca pentru copii special amenajat, cu cort gonflabil, masuta Lego, bucatarie pentru copii, seturi de constructie cu trenulete si diverse alte jucarii si jocuri. Pretul pentru acees la acest spatiu de joaca este de 20 de lei de copil, cu acces pe toata durata zilei in care a fost achitat tariful. De asemenea, Casa Stefan organizeaza petreceri pentru copii in acest spatiu de joaca. Tot la demisol si afla si sala de mese cu bucatarie utilata, cu 30 de locuri la mese, cu combina si vitrina frigorifica, dar si o sala cu jacuzzi si sauna umeda si doua grupuri sanitare. Sala de mese este accesibila gratuit doar celor care, pe langa cazare, solicita si pensiune.Dotarile bucatariei sunt utilizate in mod obisnuit doar pentru cafea,ceai si mancare pentru bebe.Bucataria se utilizeaza fara restrictii doar de catre grupurile care rezerva toata pensiunea.

Jacuzzi si sauna umeda se utilizeaza cu costuri suplimentare, neincluse in tariful de cazare.Astfel, pensiunea Casa Stefan va ofera o varianta atractiva de pret pentru accesul la sauna si jacuzzi. Astfel, dupa achitarea costului camerei, turistii pot opta pentru sauna si jacuzzi pe durata intregii zile (orele 9-17) contra sumei de doar 50 de lei pe zi.
Parterul este de tip open space cu mobilier de un discret rafinament ce poate asigura relaxarea a cca. 25 persoane, dar si agrementul intr-o sala de biliard(facilitate suprataxata). Turistii pot benficia de acces la playstation, contra cost.
La etajele 1 si 2 se afla cate 5 camere dintre care 6 sunt echipate cu pat matrimonial(200/160), iar celelalte 4 sunt echipate cu cate 2 paturi single twin(200/80). Fiecare camera dispune de baie proprie, minibar, fotolii, lcd, cablu, balcon. Mansarda are 1 apartament si 3 camere cu pat matrimonial si fiecare cu baie si balcon.
In curtea interioara se afla un spatiu de joaca pentru copii, 2 foisoare, barbeque, balansoar, terasa. Pe 2 laturi se afla 2 parcari amenajate. Cladirea dispune de sistem video de supraveghere,de sistem de detectie si avertizare incendiu si este protejata de Bidepa-firma de paza.Oaspetii nostri pot beneficia si de conexiune internet wireless.


Nota:spatiile de cazare se rezerva prin solicitare scrisa prin e-mail. Rezervarea este confirmata numai dupa depunerea unui avans de 50% din valoarea facturii, plata integrala realizandu-se cu Op, sau cash la receptie, dar inainte de furnizarea primului serviciu turistic. Spatiile rezervate se achita 100%, chiar daca nu sunt ocupate integral. In caz de neprezentare avansul nu se returneaza.
Important:nu acceptam animale de companie.Facilitatile precum:biliardul,sala de conferinte,sauna,jacuzzi sunt suprataxate,nefiind incluse in tariful de cazare.
Facilitati

Amplasarea unitatii

  • Partie ski in apropiere - 6600 metrii
  • Gara in apropiere - 3000 metrii
  • Centru in apropiere - 2700 metrii
Solicita rezervare

Spune-ti opinia!

Campurile semnalate cu * sunt obligatorii.