Hotel Szeifert, Sovata

Sovata; Strada Bradului Nr. 28

DescriereFacilitati
Descriere
Hotelul Szeifert clasificat la 3 stele se găseşte în centrul staţiunii Sovata, în vecinătatea Lacului Negru - cel mai vechi lac sărat din Sovata. Acest lac a fost folosit pentru băi până la apariţia Lacului Ursu.

Luând în considerare faptul, că Hotelului Szeifert este la 257 metri depărtare de renumitul Lac Ursu, perla Sovatei, aşezarea este centrală, în mijlocul naturii, mediu liniştit, sănătos, fără zgomot. Proiectarea unică provoacă o atmosferă din secolul trecut, totodată dotarea atractivă şi modernă satisface toate nevoile zilelor din prezent, asigurând astfel posibilitate optimă de recreere şi odihnă pentru oaspeţi. Hotelului Szeifert are 52 locuri, din care 9 double, 5 apartamente, şi două camere cu galerie pentru familii mari sau grupuri mai mici.

Terasa Hotelului prezintă un loc ideal pentru petrecerea timpului liber. Amplasarea unui televizor gigant pe terasă asigură posibilitatea vizionării diferitelor evenimente sportive şi suportul echipei favorite. Hotelul dispune de un loc de parcare pentru un autobuz şi 15 autourisme dotat cu camere de supraveghere, punct de plecare Ideal în excursii de neuitat cu ajutorul microbuzului hotelier de 8 persoane şi al ghidului nostru turistic.
Camerele comode ale hotelului sunt dotate cu internet, televizor şi telefon. În băi veţi găsi totaşa tot ce aveţi nevoie. Mediul ambiant asigură linişte în timp ce persoanele dornice de distracţie vor găsi anturajul respectiv la cîţiva paşi depărtare
Facilitati

Amplasarea unitatii

  • Gara in apropiere - 300 metrii
  • Centru in apropiere - 257 metrii
  • Lac in apropiere - 257 metrii - Lacul Ursu
Solicita rezervare

Spune-ti opinia!

Campurile semnalate cu * sunt obligatorii.