Hotel Imperium, Suceava

Suceava; Bulevardul Sofia Vicoveanca Nr. 16

Descriere
Descriere

SALA DE CONFERINÅ¢E

Cu o capacitate de 200 locuri fixe în orice fel de aranjament (192 + 8 prezidiu), posibilitate de suplimentare până la 250 locuri; dotări: instalaţie de sonorizare cu microfoane cu şi fără fir, ecran proiecţie, flipchart, tablă magnetică, videoprojector, 2 LCD, posibilitate oferire Laptop, copiator, full Internet Wireless.

IMPERIUM GRANDIS RESTAURANT NUPTIAE

Restaurant Imperium cu o capacitate de 350 locuri, oferă clienţilor o locaţie impresionantă prin stil şi eleganţă.
Îmbinarea elementul modern cu rafinamentul stilului imperial roman, face ca restaurantul nostru să fie arbitrul elegantei în peisajul oraşului Suceava.

IMPERIUM MINOR RESTAURANT NUPTIAE

Puţin mai restrâns ca şi număr de locuri decât Imperium Grandis, restaurantul IMPERIUM MINOR NUPTIAE, care are o capacitate 200 locuri se “înrudeşte” cu Grandis prin stil şi eleganţă, oferind oaspeţilor săi posibilitatea organizării unui eveniment absolut de neuitat intr-un decor unic.

IMPERIUM LUNCH BAR

Elegantul nostru restaurant-bar cu o capacitate de 80 de locuri vă oferă un menu variat, făcându-vă să vă bucuraţi de secretele culinare bucovinene păstrate cu multă grijă de bucătarii noştri. Acesta este locul unde alături de o orchestra pe măsura vă vom încânta cu un brunch, o cină tradiţională în stil bucovinean sau vom organiza pentru dumneavoastră o masă festivă.
Solicita rezervare

Spune-ti opinia!

Campurile semnalate cu * sunt obligatorii.