Shopping City Suceava

Suceava

Prezentare

Shopping City Suceava face parte din portofoliul fondului britanic de investiții Argo Real Estate Opportunities Fund (AREOF), unul dintre cei mai mari proprietari de parcuri de retail și centre comerciale din Europa Centrală și de Sud- Est, totalizând peste 280.000 mp. Alături de Shopping City Suceava, portofoliul Argo Real Estate Opportunities Fund (AREOF) din România include Era Shopping Park Oradea și Era Shopping Park Iași.

Shopping City Suceava este situat la 5 minute de centrul orașului și dispune de 1.500 de locuri de parcare.

Deschis în aprilie 2008, Shopping City Suceava este primul parc de retail din județ. Cu o suprafață închiriabilă de peste 46.000 mp Shoping City Suceava reunește peste 90 de magazine de renume național și internațional, unele în exclusivitate în Suceava: New Yorker, KFC, Noriel, Orsay, Benvenuti, Takko Fashion, Otter, Kendra, Mustang, Pandora, Secuiana, dar și Leroy Merlin – retailer-ul francez de bricolaj sau Decathlon – cel mai mare retailer de articole sportive din Europa. De asemenea, pasionații de mobilă, decorațiuni sau electrocasnice găsesc cele mai bune opțiuni la Mobexpert, Media Galaxy sau Flanco, iar hypermarketul Carrefour se află printre preferințele de top ale sucevenilor grație varietății de produse de calitate comercializate. De-a lungul timpului Shopping City Suceava şi-a extins oferta de facilități prin servicii de curățătorie, croitorie și înfrumusețare la cele mai înalte standarde.

Shopping City Suceava a organizat zeci de evenimente în premieră şi mii de acţiuni tematice, s-a implicat în susţinerea procesului educaţional şi s-a bucurat împreună cu publicul de spectacole, concerte şi acţiuni culturale sau caritabile de excepţie. În plus, Shopping City Suceava a răsplătit cu fiecare ocazie, fidelitatea dumneavoastră prin concursuri şi tombole cu premii valoroase: de la vouchere de cumpărături, mobilier şi electrocasnice până la autoturisme sau vacanţe alături de familie în destinaţii celebre.

Suntem într-o continuă creştere şi schimbare, îmbunătăţind constant mixul de chiriaşi, gama de servicii, dar şi opţiunile de petrecere a timpului liber pe care le punem la dispoziţia clienţilor noştri. În prezent, ne bucurăm de un grad de ocupare de 99%, deschizând numai în ultimul an peste 10 noi destinaţii de cumpărături.

Pentru ca ne-ați fost alături si v-ați implicat constant în toate proiectele noastre, vă mulțumim!

Adresa

Calea Unirii 27B, Suceava

Orar

Luni – Vineri: 09:00 – 21:00

Sâmbătă – Duminică: 09:00 – 20:00

Contact

Web: shoppingcitysuceava.ro

Localizare pe harta

Spune-ti opinia!

Campurile semnalate cu * sunt obligatorii.