Hotel Delta Palace, Sulina

Sulina; Strada I-a Nr. 116

Descriere
Descriere
HOTEL DELTA PALACE 3*
Hotelul este situat pe faleza orasului Sulina pe strada I-a la nr. 116-117 pe malul drept al Dunarii, este locul ideal unde te poti bucura de tot ce iti ofera Delta Dunarii , unde te poti relaxa si poti petrece o vacanta de neuitat, linistita, departe de viata agitata si zgomotoasa a oraselor.
Hotelul are 4 nivele, 80 de camere si 5 apartamente, cu o capacitate de 210 locuri, este clasificat la categoria 3 stele.
Camerele ofera o priveliste superba asupra Dunarii si a Deltei acesteia, a Marii Negre si ofera deasemenea vizibilitate asupra teritoriului de granita cu Ucraina.
Camerele sunt dotate cu mobilier nou, cu paturi matrimoniale sau doua paturi, canapea extensibila, minibar, cablu TV, internet LAN si wireless, telefon, baie proprie , balcon, protectie impotriva tantarilor in spatiile inchise, incalzire centrala si aer conditionat, uscator de par, masa si fier de calcat.
Hotelul mai cuprinde trei sali de conferinte cu o capacitate totala de 300 locuri, sala de biliard, sala de tenis de masa, sala de fitness, sauna, restaurant, terasa, bar.
Pretul include:
-cazarea in camera dubla / tripla
-mic dejun, dejun si cina,;
-bauturi nonlcoolice, intre orele 7-24;
-bauturi alcoolice, intre orele 13-24;
-acces gratuit la internet, biliard, tenis de masa; sauna; fitness.
- Transport pe Dunare de la Tulcea la Sulina si retur precum si de la hotel la plaja marii, numai pentru pachetul de minim 7 nopti.
Solicita rezervare

Spune-ti opinia!

Campurile semnalate cu * sunt obligatorii.