Pensiunea Danielescu, Targu Jiu

Targu Jiu; Strada Barsesti Nr. 1

DescriereFacilitati
Descriere

Noua Pensiune Casa Danielescu este situată în împrejurimile verzi de la marginea oraşului Târgu Jiu. Reşedinţa dispune de o grădină fermecătoare cu piscină şi oferă Wi-Fi gratuit.

Toate camerele de la Casa Danielescu au aer condiţionat, baie privată şi balcon. Camerele sunt dotate cu minibar şi TV cu ecran plat, cu recepţie prin satelit.

Restaurantul dispune de 3 terase primitoare şi serveşte savuroase specialităţi din bucătăria românească şi internaţională

Casa Danielescu vă stă la dispoziție oferindu-vă cele mai bune condiții de cazare, mereu înconjurată de intimitate dar cu acces ușor și rapid spre principalele puncte de atracție din regiune. Veți regăsii la noi libertatea de a vă bucura de liniște și reculegere fără a vă îngrădi oportunitățile de vizitare zilnică a obiectivelor turistice :Ansamblul sculptural Constantin Brâncuși de la Târgu-Jiu. Cele trei componente sculpturale – Masa tăcerii, Poarta sărutului și Coloana fără sfârșit – sunt dispuse pe aceeași axă, orientată de la apus spre răsărit considerate de către Sydnei Geist punctul de vârf al artei moderne, reprezintă un adevărat “testament spiritual” al artistului, un adevărat axis mundi.

La 30 de km de Casa Danielescu se află Mânăstirea Tismana, Într-un peisaj fermecător, asemenea unui castel medieval, mănăstirea Tismana este așezată pe vârf de stâncă, pe muntele Stârmina, înconjurată de culmi împădurite și stâncoase. De asemenea, in zona exista si alte locuri care merita vizitate, cum ar fi in vecinatatea Baii de Arama, la Ponoare, Podul lui Dumnezeu, Pestera Ponoarelor, Cheile Bulba, Pestera Bulba si rezervatia naturala de liliac salbatic (syringa vulgaris, Cheile Sohodolului, Pesterile Sohodolului, Muierii si Toplitei. De la Targu Jiu spre Tismana pot fi vizitate Cascada Vaii, Cheile Susitei, Cheile Runcului, Cheile Sohodului, iar in localitatea Borosteni se gaseste un sit arheologic avand asezari omenesti din paleoliticul mijlociu si neolitic.
Facilitati

Amplasarea unitatii

  • Gara in apropiere - 6000 metrii
  • Centru in apropiere - 5000 metrii
Solicita rezervare

Spune-ti opinia!

Campurile semnalate cu * sunt obligatorii.