Pensiunea Kenza, Targu Mures

Targu Mures; G-ral Ion Dumitrache Nr. 44

DescriereFacilitati
Descriere
PENSIUNEA KENZA
Pensiunea Kenza ( 3 stele ) este situată într-o zonă liniştită,la 10 minute de pădure, ferită de agitaţia şi tumultul cotidian ,în zona centrală a municipiului Tg-Mureş, foarte aproape de Casa de Cultura Mihai Eminescu, Cetatatea Medievală, Biblioteca Teleki, Grădina zoologică,Grădina Botanică şi la doar 15 minute de mers pe jos în centrul oraşului, Piaţa Trandafirilor unde sunt situate principalele obiecte turistice : Palatul Culturii cu renumita Sală a Oglinzilor şi Galeriile de Artă, Catedrala Ortodoxă şi cea Reformată si la 15 minute de mers pe jos pana la Complexul de Agrement si sport Week-end.
Dacă interesul dumneavoastră vă poartă în oraşul nostru din motive medicale ne gasiti în zona Clinicilor, foarte aproape de Spitatul Clinic Municipal, Ortopedie, Urologie, Oncologie,O. R. L. şi T. B. C, la 3-5 minute de mers pe jos de Facultatea de Medicină şi Spitatul Clinic Judeţean.
Această clădire nouă, oferă cazare spaţioasă într-o poziţie privilegiată şi prezintă locul ideal pentru un refugiu relaxant sau pentru vacanţe active cu o gamă largă de atracţii şi legăturile bune de transport îl fac un loc minunat pentru turişti şi oamenii de afaceri. oferă apropierea de agitaţia oraşului păstrând o senzaţie de intimitate şi linişte.
Cu o atmosferă în care dumneavoastră vă puteţi simţi cu adevărat acasă!
Pensiunea dispune de camere în regim single,double twin,matrimoniale,apartament și suita (2 dormitoare,fiecare dormitor cu pat matrimonial sau double twin si 2 locuri (total 4 locuri),
Pensiunea are parcare în curte.
Facilitati cazare: internet, TV, frigider, aer conditionat, baie cu cada,baie cu duÅŸ, uscator de par, lustruitor pantofi,camere cu balcon,
Animalele de companie nu sunt acceptate.
Toţi copiii de la 6 la 14 ani plătesc 30 ron pe noapte de persoană când sunt folosite paturile existente. Toţi copiii mai mari sau adulţii plătesc 45 ron pe noapte de persoană pentru paturi suplimentare.
Gratuit!
Este posibilă parcarea privată gratuit in curtea pensiunii (nu este necesară rezervare).
Toţi copii(i) sub 6 ani sunt cazaţi gratuit când sunt folosite paturile existente.
Internet wireless este disponibil în camerele pensiunii şi este gratuit.
Clientii nu au acces la bucatarie !
Informaţii despre zonă Coordonate GPS Latitudine N: 46.552063; Longitudine E: 24.578508
Latitudine / Longitudine 46.55193262827464,24.578964114189148 (on Google Maps and OpenStreetMap )
Facilitati

Amplasarea unitatii

  • Salina in apropiere - 5600 metrii - Salina Praid
  • Manastire in apropiere - 3000 metrii - Manastirea Recea (langa Aeroport)
  • Strand termal in apropiere - 5000 metrii - Sangeorgiu De Mures
  • Aeroport in apropiere - 3000 metrii
  • Gara in apropiere - 1500 metrii
  • Centru in apropiere - 800 metrii
Solicita rezervare

Spune-ti opinia!

Campurile semnalate cu * sunt obligatorii.