Pensiunea Castel Templul Cavalerilor, Valisoara

Valisoara; Principala Nr. F.N.

Descriere
Descriere
La mai puţin de 10 minute de mers cu maşina din Aiud înspre Cabana Buru, aveţi ocazia să descoperiţi un superb CASTEL , într-un loc de poveste: spectaculoasele Chei ale Vălişoarei supranumite si Cheile Aiudului.
Fie că sunteţi doar în trecere prin zonă sau căutaţi un loc potrivit pentru o minivacanţă de week-end, locul acesta vă va capta cu siguranţă atenţia.
Castelul-pensiune „Templul Cavalerilor” este ideal pentru organizarea de conferinţe, team building-uri, tabere, training-uri sau întâlniri de protocol, oferindu-vă multiple posibilităţi de relaxare şi de petrecere a timpului liber într-un mod activ.

Oaspeţii pensiunii au ocazia să facă excursii şi drumeţii prin împrejurimi, să practice sport (inclusiv sporturi extreme), să înveţe din secretele bucătăriei ardeleneşti şi să investigheze trecutul tumultuos al unui castel care a fost punct de vamă al Imperiului Austro-Ungar şi cazarmă militară românească în cele două Războaie mondiale.

Toate acestea în timp ce au ocazia unică să admire un cadru natural de excepţie...
Servicii Oferite
O noapte petrecută la Castel vă va rămâne întipărită în memorie graţie atmosferei calde, îmbietoare pe care o conferă oaspeţilor săi, camerele spaţioase, paturile cu baldachin, delicatesele culinare preparate în bucătăria proprie gata să satisfacă orice preferinţă.
Castelul „Templul Cavalerilor” vă pune la dispoziţie o adevărată oază de linişte şi relaxare, într-un ambient optim pentru întâlniri,petreceri şi evenimente speciale de familie sau de afaceri.
Barul şi restaurantul vă oferă o gamă diversificată de preparate culinare, băuturi selecte şi
o atmosferă intimă.
Discreţia personalului şi calitatea serviciilor vă vor oferi o binemeritată relaxare.
Ca oaspeţi la castel veţi beneficia de o serie de facilităţi:
camere personalizate, dotate cu plasmă TV şi minibar, baie cu duş, încălzire centrală. De asemenea, plasmă TV în restaurant, internet wireless,parcare, curte, teren de sport, foişor în curte, grătar/ barbeque, şemineu, loc de joacă amenajat pentru copii, bar şi restaurant, salon pentru evenimente speciale şi conferinţe cu o capacitate de 50 de persoane, sală de relaxare cu jocuri la dispoziţia oaspeţilor: şah, rummy, table, cărţi de joc, masă de ping pong.

Toate condiţiile pentru a petrece la noi un sejur de poveste, într-o atmosferă medievală!
Va asteptam cu Drag!!!

Solicita rezervare

Spune-ti opinia!

Campurile semnalate cu * sunt obligatorii.